

La Lorraine
Klasszikus vajas croissant extra
55 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
A croissant vajas, pelyhes, egyedülálló olasz eredetű tészta, a történelmi félhold alakja miatt nevezték el. A croissant cukrászsüteményeket rétegelt élesztővel készített tésztából készítik. A tésztát vajjal rétegezzük, hengereltük és egymás után többször összehajtottuk, majd laminálásra neveztük el, úgynevezett laminálási módszerrel. A folyamat réteges, pelyhes textúrát eredményez, hasonlóan a leveles tésztához.
A La Lorraine Bakery Group 100%-ban belga tulajdonú családi vállalkozás, amely az európai malom- és sütőiparban tevékenykedik. A La Lorraine szenvedélye a sütés és ez a szenvedély 80 évvel ezelőtt kezdődött egy apró brüsszeli házi pékségben. Ez a szenvedély most is élénken lobog bennük, hiszen napjaink tudatos vásárlói egyre inkább a természetes ízeket keresik, amelyet a gyártó szeretne maradéktalanul átadni fogyasztóinknak.
Fogyasztás
24 órán belül elfogyasztandó, újrafagyasztani tilos!
Tárolás
Szobahőmérsékleten tárolandó.
Forgalmazó
Speisekammer Kft.
8080 Bodmér, belterület 40/5. hrsz.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Búzaliszt | |
Vaj | 21 % |
víz | |
Élesztő | |
Cukor | |
Sovány tejpor | |
jódozott só | |
glutén | |
Laktóz | |
Malátaliszt |
Tápérték: 100 g
Energia | 1657 kJ/395 kCal |
Zsír | 18 g |
amelyből telített zsírsavak | 13 g |
Szénhidrát | 48 g |
amelyből cukor | 8 g |
Fehérje | 8.6 g |
Só | 1.2 g |
Élelmi rost | 2.3 g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Tej |
Nyomokban tartalmazhat: |
Tojás |
Földimogyoró |
Szójabab |
Diófélék |
Szezámmag |