
Csokoládés mogyorós vajas croissant
85 g- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
A croissant vajas, pelyhes, egyedülálló olasz eredetű tészta, a történelmi félhold alakja miatt nevezték el. A croissant cukrászsüteményeket rétegelt élesztővel készített tésztából készítik. A tésztát vajjal rétegezzük, hengereltük és egymás után többször összehajtottuk, majd laminálásra neveztük el, úgynevezett laminálási módszerrel. A folyamat réteges, pelyhes textúrát eredményez, hasonlóan a leveles tésztához.
A La Lorraine Bakery Group 100%-ban belga tulajdonú családi vállalkozás, amely az európai malom- és sütőiparban tevékenykedik. A La Lorraine szenvedélye a sütés és ez a szenvedély 80 évvel ezelőtt kezdődött egy apró brüsszeli házi pékségben. Ez a szenvedély most is élénken lobog bennük, hiszen napjaink tudatos vásárlói egyre inkább a természetes ízeket keresik, amelyet a gyártó szeretne maradéktalanul átadni fogyasztóinknak!
Fogyasztás
24 órán belül elfogyasztandó, újrafagyasztani tilos!
Tárolás
Szobahőmérsékleten tárolandó.
Forgalmazó
Speisekammer Kft.
8080 Bodmér, belterület 40/5. hrsz.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.