Mendula

Mendula Kesudiókrém vaníliával

180 g
Termelői
2 599 Ft 14 439 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Mendula Kesudióvaj – valódi vaníliával, prémium minőségű kesudióból

Édesen krémes, vaníliás íz, hozzáadott cukor és édesítőszerek nélkül? A Mendula kesudióvaja tökéletes harmóniában tartalmazza a kesudió lágy, édeskés aromáját és a vanília finom fűszerességét. Készítésekor a válogatott minőségű kesudiót hozzáadott zsiradék nélkül pirítják, majd selymes vajjá őrlik, és ízesítik. Semmilyen más adalékanyagot, pálmazsírt, cukrot, vagy emulgeálószert nem adnak hozzá, ahogyan azt már egyéb termékeinknél is megszokhattad. Így bátran használhatod a mindennapokban, akár sportoláshoz keresel plusz energiaforrást, akár gyermekeidnek készítesz finom snacket. De ha csak kényeztető desszertre vágysz, akkor sem tudsz vele mellényúlni, ráadásul a vanília hangulatjavító és csökkenti a stresszt, ezért többszörösen jól jöhet egy hosszú nap után néhány kanálnyi krém. A Mendula titkos tippje: a kesudióvaj a legkrémesebb, legfinomabb házi jégkrémek titkos összetevője. 

Termékinformáció

Az olajos magok felhasználásának új dimenzióját nyitják meg a magkrémjeik. Minden termékük kiinduló pontja a legjobb minőségű alapanyag, de ez a magkrémeknél kiemelten fontos - hiszen az olajos mag a legfőbb összetevő, azonnal érezhető lenne, ha nem a legfinomabb, legkiválóbb alapanyagot használnák fel. 

  • Reggelire: Szuper és egészséges reggeli gyerekeknek
  • Sokoldalúan felhasználható: Smoothie-ba, zabkásába,süteményekbe, kekszekbe, mártásokba, kenyérre kenve...
  • Pálmazsírmentes
  • Felhasználható paleo és hagyományos sütemények alapanyagaként – például torták, kekszek, péksütemények töltelékeként, zsiradék helyettesítésére (vaj, kókuszzsír helyett) –, kenyérre kenve, mártogatósnak, hús- vagy zöldséges ételek mártásaiba.

Termelői információ

Mi történik, ha egy jogász és egy közgazdász összeáll? Befektetési és jogi tanácsadó cég? Nem! A Mendula megalkotói ennél jobbat találtak ki. Kézzel fogható – és ehető – értéket szeretnének alkotni, ami instant boldogságot ad, a legjobb alapanyagokból, saját receptjeik alapján, a legnagyobb szeretettel és tudással készítve.

Családi vállalkozásukat 2015-ben alapították azzal a céllal, hogy kizárólag prémium minőségű alapanyagokból készült különleges édes és sós aprósüteményeket, tortákat, pitéket valamint kizárólag hazai termelőktől vásárolt, kiváló minőségű olajos magokból – mandulából, dióból és törökmogyoróból – készített kézműves magvajakat állítsanak elő.

 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Supp.li Kft.
1051 Budapest,
Nádor utca 11.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Kesudió
őrölt madagaszkári vanília

Tápérték: 100 g

Energia2324 kJ/556 kCal
Zsír44 g
amelyből telített zsírsavak8 g
Szénhidrát30 g
amelyből cukor6 g
Fehérje6 g
0 g
Élelmi rost g

Allergének

Diófélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.