Glulu's
Glulu's Free From magvas grissini
100 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Egészséges élvezet
„Hmm, ez jóó!” Ez az első reakció, miután valaki megkóstolja a magvas grissininket. Az egyik legnépszerűbb termékünk. Nem hiába, mert úgy jó, ahogy van! Mi is imádjuk! Kóstold meg, Te is!
- Gluténmentes.
- Laktózmentes.
- Szójamentes.
- Tojásmentes.
- Vegán.
Termelői információ
Szárazárú portfóliójuk egésze mentes a gluténtól, tejszármazékoktól és a tojástól, jelentős része pedig cukrot és élesztőt sem tartalmaz, így igen széles rétegnek tudnak rágcsálnivalót kínálni. Édes aprósüti, sós snack, cukormentes keksz kínálatukból a lisztérzékenyek, cukorbetegek, a tejtermékekre érzékenyek mellett az IR és FODMAP diétát tartó, valamint vegán konyhát kedvelők is találnak biztonsággal fogyasztható termékeket. Nem használnak tartósítószert, mesterséges adalékokat és földimogyorót sem. Sütőüzemükben kizárólag kiváló minőségű, gluténmentes alapanyagokkal dolgoznak, így a keresztszennyezés lehetősége kizárt.
Tárolás
Napfénytől védett, száraz hűvös helyen tárolandó.
Forgalmazó
FreeFrom Hungary Kft.
4225 Debrecen, Gönczy Pál u. 50.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
víz | |
barna rizsliszt | |
kölesliszt | |
Kókuszolaj | |
tápiókakeményítő | |
útifűmaghéj | |
himalája só | |
Szezámmag | 1.5 % |
aztékzsálya-mag | 1.5 % |
salvia hispanica | |
Gluténmentes inaktív sörélesztőpehely | |
térfogatnövelőszer | |
E500(ii) - Nátrium-hidrogén-karbonát |
Tápérték: 100 g
Energia | 1942 kJ/472 kCal |
Zsír | 23 g |
amelyből telített zsírsavak | 18 g |
Szénhidrát | 65 g |
amelyből cukor | 0.5 g |
Fehérje | 4 g |
Só | 2.5 g |
Élelmi rost | 7.6 g |
Allergének
Diófélék |
Szezámmag |