Dr. Oetker

Dr. Oetker Házi krémes krém

225 g
729 Ft 3 240 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

500+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Dr. Oetker Házi Krémes krémporral régi hagyományokat idéző házi ízeket készíthetsz anélkül, hogy órákig a konyhában kellene szorgoskodnod. Elkészítése egyszerű, 800 ml tejjel felverve máris kész a krémes finomság. A habosabb krémet kedvelők 900 ml tejjel is elkészíthetik.

A krém kitűnő tölteléke lehet a nagyi kedvenc házi krémesének, a képviselőfánknak, vagy más krémes finomságnak. A tápérték adatok kalkulálása 800 ml 1,5%-os zsírtartalmú tejjel történt.

Felhasználás

Hozzávalók: 1 tasak Dr.Oetker Házi Krémes krémpor, 800 ml hideg tej, 1 csomag Dr. Oetker Leveles tészta.

  1. A szombahőmérsékletű leveles tésztát tekerd ki a csomagolásból, a hosszanti oldala mentén 2 egyforma részre vágd fel és mindkét lapot 25x30 cm-re nyújtsd.
  2. A lapokat helyezd tepsibe, több helyen bökdösd meg és a csomagoláson szereplő leírás szerint süsd meg.
  3. A 800 ml hideg tejet tedd egy magasfalú keverőtálba, add hozzá a Dr. Oetker Házi Krémes krémport és konyhai robotgéppel (habverő) először alacsony, majd magas fokozaton minimum 3 percig keverd habosra.
  4. Az egyik megsült tésztalapot fektesd egy tálcára és helyezz köré sütőkeretet (helyette magasfalú tepsit is használhatsz).
  5. A krémet a tésztán egyenletesen oszlasd el, tetejét simítsd el.
  6. A másik tésztalapot 12 egyforma darabra vágd, majd helyezd a krém tetejére.
  7. Tálalásig (min. 1 óra) helyezd hűtőszekrénybe. Ízlés szerint porcukorral meghintve kínálható.

A márkáról

A Dr. Oetker története 1891-ig nyúlik vissza: ekkor kísérletezte ki Dr. August Oetker patikus a ma már klasszikusnak számító sütőport. A társaság központja azóta is Bielefeldben található, de Németországon kívül a világ 40 országában kaphatóak a Dr. Oetker termékei. Az európai és a tengerentúli szervezetek közel 8000 alkalmazottat foglalkoztatnak. A vállalat több mint 100 éves története során az Oetker-család mindig is aktív szerepet vállalt a cégvezetésben.

Magyarországon nem sokkal az alapítás után, a múlt század elején jelentek meg az Oetker-termékek. Ma már 350-en dolgoznak a budapesti irodában és a jánossomorjai gyártóüzemben. A márka száznál is több különböző termékkel van jelen az élelmiszerüzletekben, ezek közül szinte valamennyi a legnépszerűbb saját kategóriájában. Független kutatási eredmények igazolják: a Dr. Oetker az egyik legismertebb, legkedveltebb és leggyakrabban használt élelmiszeripari márka Magyarországon. A Dr. Oetker Magyarország tízszer is kiérdemelte a Superbrands-díjat.

A Dr. Oetker arra törekszik, hogy a környezeti erőforrásokkal a lehető legtakarékosabban bánjon, kerülje az emberek és a környezet veszélyeztetését, és minden eljárást és folyamatot folyamatosan a környezetterhelés további csökkentését célozva fejlesszen. A környezet- és klímavédelmi szabályozások kötelezően érvényesek minden egyes munkavállalónk számára. Így mára sikerült a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak megfelelnünk. Célunk a jövőben is az, hogy folyamatosan csökkentsük a környezeti terhelést.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
1016 Budapest, Mészáros utca 58/b.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Cukor
Módosított keményítő
Dextróz
Sűrítőanyag
E407 - Karragén
Stabilizátorok
E450 - Difoszfátok
E339 - Nátrium-foszfátok
aromák
Tej
Színezék
E160a(i) - Karotinok

Tápérték: 100 g

Energia508 kJ/120 kCal
Zsír1.2 g
amelyből telített zsírsavak0.8 g
Szénhidrát25 g
amelyből cukor20 g
Fehérje2.7 g
0.34 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Tej
Nyomokban tartalmazhat:
Glutént tartalmazó gabonafélék
Tojás
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.