Jack Daniel's

Jack Daniel's Tennessee whiskey 40%

0,7 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
9 149 Ft 13 070 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

50+ vásárlónk veszi rendszeresen

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Származási ország: USA,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

"A Jack Daniel's Old No. 7 egy prémium minőségű Tennessee Whiskey. Meleg borostyánszínű, édes vanília aromákkal, kellően lágy, viszont testes whiskey, narancsos, barna cukros és fűszeres ízekkel, meglehetősen hosszú lecsengéssel. Jack Daniel 1866-ban jegyeztette be a lepárlóját, így ez az igazoltan legrégebben alapított lepárló az Egyesült Államokban. A mai napig a Jack Daniel's Tennessee Whiskey minden cseppjét Lynchburgben, az eredeti üzemben desztillálják és palackozzák. A Jack Daniel's 150 éves története során világszerte elismerték és közben számos aranyéremmel lett gazdagabb. Sikerét annak köszönheti, hogy a népszerű ""Old No.7"" márkájukat hagyományosan ugyanúgy készítik, ahogyan az mindig is készült: a legfinomabb kukorica-, rozs- és árpamalátából, valamint a lepárló mészkőbarlang forrásából származó teljesen vasmentes vízből, hogy aztán 3 méternyi cukor-juharból származó faszénágyon szűrjék át, majd végül kézzel megmunkált, égetett tölgyfahordóban érlelődjön készre. A whiskey készítésének ez a teljesen egyedi módszere és az olyan különleges lépések, mint a faszénen történő szűrés, teszik a Jack Daniel's-t azzá, ami - lazán kortyolgatható Tennessee whiskey, ami nem egy bourbon."

A márkáról

A Jack Daniel's Old No. 7 egy prémium minőségű és könnyen iható Tennessee Whiskey. Meleg borostyánszínű, édes vanília aromákkal, kellően lágy, viszont testes whiskey, narancsos, barna cukros és fűszeres ízekkel, meglehetősen hosszú lecsengéssel. Ennek a régóta kedvelt Tennessee Whiskey-nek a legelterjedtebb fogyasztási módja a Jack & Coke.

A Jack Daniel's Whisky standard magas minőség bizonyítéka a jelentős piaci részesedés és a több, mint 100 év óta folyamatos szakmai sikerek a különféle kiállításokon és teszteken a világ minden pontján. A Jack Danile's Whisky a világ egyik legismertebb és legkedveltebb whiskyje.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Coca-Cola HBC Magyarország Kft.
2342 Dunaharaszti, Némedi út 104.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

forrásvíz
gabonapárlat

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.