Jack Daniel's

Jack Daniel's mézes likőr Jack Daniel's Tennessee whiskeyvel 35%

0,7 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
9 149 Ft 13 070 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

70+ vásárló kedvence

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Származási ország: USA,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Jack Daniel's Tennessee Honey, nem más, mint Jack Daniel's Tennessee Whiskey és mézlikőr keveréke, amely egyedi és semmi mással össze nem téveszthető Jack-es ízvilágot alkot. A Jack Daniel's Tennessee Whiskey és a mézlikőr elegye egy dióban gazdag utóízt biztosít ennek az italnak. Próbáld ki a Jack Daniel's Tennessee Honey-t koktélba keverve, például Jack Honey Lemonade-ként, vagy élvezd tisztán egy pohár jégre töltve. A Jack Honey tökéletes választás meghittebb partikra, de fogyaszthatod baráti beszélgetés mellé is. A Jack Daniel's Tennessee Honey meglepően ötvözi a mézes jegyeket a Jack-re jellemző merész karakterrel. Repülj rá bátran, ám fogyaszd felelőséggel!

A márkáról

A Jack Daniel’s amerikai whisky és likőrmárka, ami elsősorban Tennesse whsikyjéről híres. A céget 1875-ben alapították, skót- ír származású alapítója, Jasper Newton „Jack” Daniel. Habár a Jack Daniel’s Tennessee whiskyk mindenben megfelelnek a straight bourbon whisky szabályozásának, a márka tulajdonosai a kezdetektől fogva mellőzték ezt a megnevezést, és kitartottak amellett, hogy a Tennessee whisky a juharfaszenes szűrés miatt a bourböntől eltérő whiskyfajta.

Tennessee egyes vidékein mind a mai napig nemcsak a lepárlás, de még a szeszes italok forgalmazása is tilos, ezért az államot az amerikaiak egyszerűen csak a "legszárazabbként" szokták aposztrofálni. A helyiek mély vallásosságának ellenére mégis itt áll Lynchburg városában a világ talán legismertebb whiskey-jének otthona, a Jack Daniel's lepárló.  Az itt készült nedűk egyedülállóan tiszta és kiegyensúlyozott ízvilágának titka abban az egészen különleges, csak Tennesseeben használatos lepárlási eljárásban rejlik, amelynek köszönhetően az államban készülő italokat nem is a Kentuckyban ismert bourbon, hanem tennessee-whiskey néven illetik. A hatalmas duplaüstökben főzött Jack Daniel's   Tennessee Whiskey-t az érlelés előtt egy apró lyukakkal tűzdelt, hosszú csőrendszerbe vezetik. A kis lyukakon keresztül napokon át csepeg a finom lé: átszűrődik a csövek alatt fekvő, juharfából készült faszénen, így alakítva ki a Jack Daniel's csodásan kerek és selymes ízvilágát.

A Jack Daniel's Honey a népszerű Tennessee whiskey mézzel ízesített likőr kiadása, amely jó egyensúlyú mézes édessége és fahéjas fűszeressége folytán egészen könnyen fogyasztható.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Coca-Cola HBC Magyarország Kft.
2342 Dunaharaszti, Némedi út 104.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

víz
gabonapárlat
Méz
Cukor
Aroma
Színezék
szulfitos-ammóniás karamell

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.