Schlagfix Vegán kávékrém 10%

200 ml
 459 Ft 2 295 Ft/l
Származási ország: Németország,

Schlagfix Vegán kávékrém 10%

Schlagfix vegán kávékrém 10% zsírtartalommal, növényi tejszínhelyettesítő kávékrém.

SCHLAGFIX - ÉLVEZNI A VEGÁN ÉLETET


A Schlagfix termékek 2003 óta elérhetők a szupermarketben. A szigorú belső minőségi kritériumok, a folyamatos ellenőrzések, valamint a rangos ÖHMI-Analyst elemző intézet általi gyakori ellenőrzések garantálják a kiváló minőséget.

Összetevőket illetően szigorú irányelveket telepítettünk a helyi és fenntartható vásárláshoz. Innovatív receptjeink lehetővé teszik az állati eredetű összetevők cseréjét anélkül, hogy íz- vagy működési szempontból hátrányok lennének. Éppen ellenkezőleg, számos előnye van, mint például az alacsony kalória, az allergének hiánya és a jobb stabilitás.
Alacsony kalóriatartalmú és könnyen emészthető. A Schlagfix tiszta növényi tejhelyettesítő termékei kiváló alternatívát képeznek az allergiások, vegánok és mindenki számára, aki tudatosan akar enni. A LeHA több mint 10 éve egyértelmű stratégiát folytat a Schlagfix márkájával: Egészséges alternatívát teremt a tisztán növényi termékekből álló tejtermékek számára.

Tárolás

Hűtve tárolandó, +2 - +8°C között.

Forgalmazó

Biorganik Online Kft.
1097 Budapest, Gubacsi út 47.

Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.