The Bridge

The Bridge Bio Rizskrém főzéshez (gluténmentes)

200 ml
BIO
589 Ft 2 945 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

Tejmentes főzés kiváló alapanyagokból. A 100% BIO, hegyi forrásvízzel készült növényi tejszín tökéletes megoldást nyújt ehhez. A The Bridge BIO Rizskrém ""tejszín"" tejfehérje-, laktóz-, glutén- és koleszterinmentessége alkalmassá teszi fogyasztását az azokra érzékenyeknek, a koleszterinproblémákkal küzdőknek és diétázóknak egyaránt. A termék összetevői miatt könnyű és ízletes, mindössze 7%-os növényi eredetű zsírtartalommal rendelkezik. Fontos, hogy diéta vagy életmódváltás során az ételeinkbe kerülő alapanyagokat ellenőrizzük, csökkentsük a nehéz, állati eredetű vagy a nem megfelelő összetevőkből készült ételek fogyasztását, a finomlisztet és a cukrot. Próbáljunk meg alternatívát találni a tehéntejből készült kedvenceinkre, hiszen egy apró változtatás is óriási eredményt hozhat. Segítsük szervezetünk emésztését és tegyünk a fáradékonyság ellen!

Felhasználási javaslat

A The Bridge BIO Rizskrém főzéshez remek növényi alternatíva az állati tejszín helyett. Használja bármely fogás elkészítéséhez, sütéshez vagy főzéshez, sűrítse, tegye krémessé ételeit ezzel az egészséges laktóz- és tejfehérjementes termékkel. A BIO Rizskrém ""tejszín"", az ideális termék, hogy ízletes ételeket készítsünk egészségesebben, könnyedebben és kevesebb állati zsiradékkal.

Termelői információ

A The Bridge családi vállalkozás Vicenzában, Észak-Olaszországból. Kizárólag 100%-ban organikus italokat, desszerteket és főzőkrémeket készítenek gondosan kiválasztott és minősített alapanyagokból. Az összes termékük vegán, laktóz- és koleszterinmentes és nagy részük gluténmentes is.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó. Felbontás után hűtőben 4-5 napig eltartható.

Forgalmazó

ISH Food Kft.
Budapest, 1222. Nagytétényi út 112.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

forrásvíz
olasz rizs30 %
Napraforgó olaj
sűrítőanyagok
Szentjánoskenyérliszt
guarliszt
agar-agar
Tengeri só

Tápérték: 100 g

Energia694 kJ/166 kCal
Zsír7 g
amelyből telített zsírsavak0.8 g
Szénhidrát23.4 g
amelyből cukor3.6 g
Fehérje1.9 g
0.16 g
Élelmi rost g