The Bridge Bio Rizskrém főzéshez (gluténmentes)

200 ml
BIO
 579 Ft 2 895 Ft/l
Származási ország: Olaszország,

Termékleírás

Tejmentes főzés kiváló alapanyagokból. A 100% BIO, hegyi forrásvízzel készült növényi tejszín tökéletes megoldást nyújt ehhez. A The Bridge BIO Rizskrém ""tejszín"" tejfehérje-, laktóz-, glutén- és koleszterinmentessége alkalmassá teszi fogyasztását az azokra érzékenyeknek, a koleszterinproblémákkal küzdőknek és diétázóknak egyaránt. A termék összetevői miatt könnyű és ízletes, mindössze 7%-os növényi eredetű zsírtartalommal rendelkezik. Fontos, hogy diéta vagy életmódváltás során az ételeinkbe kerülő alapanyagokat ellenőrizzük, csökkentsük a nehéz, állati eredetű vagy a nem megfelelő összetevőkből készült ételek fogyasztását, a finomlisztet és a cukrot. Próbáljunk meg alternatívát találni a tehéntejből készült kedvenceinkre, hiszen egy apró változtatás is óriási eredményt hozhat. Segítsük szervezetünk emésztését és tegyünk a fáradékonyság ellen!

Felhasználási javaslat

A The Bridge BIO Rizskrém főzéshez remek növényi alternatíva az állati tejszín helyett. Használja bármely fogás elkészítéséhez, sütéshez vagy főzéshez, sűrítse, tegye krémessé ételeit ezzel az egészséges laktóz- és tejfehérjementes termékkel. A BIO Rizskrém ""tejszín"", az ideális termék, hogy ízletes ételeket készítsünk egészségesebben, könnyedebben és kevesebb állati zsiradékkal.

Termelői információ

A The Bridge családi vállalkozás Vicenzában, Észak-Olaszországból. Kizárólag 100%-ban organikus italokat, desszerteket és főzőkrémeket készítenek gondosan kiválasztott és minősített alapanyagokból. Az összes termékük vegán, laktóz- és koleszterinmentes és nagy részük gluténmentes is.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó. Felbontás után hűtőben 4-5 napig eltartható.

Forgalmazó

ISH Food Kft.
Budapest, 1222. Nagytétényi út 112.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.