Poco Loco

Poco Loco Dip pikáns sajtos salsa szósz

300 g
1 499 Ft 4 997 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Belgium,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Poco Loco Pikáns sajtos salsa szósz

A Poco Loco ételek széles választékát kínál a vásárlóknak a világ minden tájáról. A különféle tortilla kiszerelésektől kezdve a tortilla chips-ig fűszerkeverékeken át a salsa szószókig: termékeink bejárják a világot!

A márkáról

A Snack Food Poco Loco 1994-ben jött létre tortilla chips-ek gyártójaként. Termékei különféle ízekben és kiszerelésekben kaphatóak. Felismerve, hogy a tortilla chips-ek élménye még tökéletesebb mártogatós szószokkal, olyan önteteket készítettek, amelyek tökéletesen illenek hozzájuk. Annak érdekében, hogy termékkínálatukat teljessé tegyék, lágy tortilla-val, fajita és burrito szószokkal, fűszerekkel és jalapeno paprika szeletekkel bővítették palettájukat.

Legmodernebb eszközeinek és szaktudásának köszönhetően a Snack Food Poco Loco vezető saját márkás gyártóvá vált a világ számos országában. IFS és BRC minőségügyi tanúsítványai pedig garantálják a vállalat által nyújtott állandó minőséget.

Jelenleg két üzemben folyik gyártásuk Belgiumban. Mindkét üzemük a legmodernebb technológiákat alkalmazza. A gyártás folyamata teljes egészében automatikus, üzemeikben a legszigorúbb higiéniai követelmények a mérvadók. Termékeik minőségéről a helyszíni laboratórium gondoskodik. Biztosítják a nyomon követhetőséget az alapanyagoktól egészen a késztermékig. Szigorú GMO (genetikailag módosított termék) elvüknek megfelelően minden Poco Loco termék genetikai módosítástól mentes.

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó

Del Pierre CE Kft.
1026 Budapest, Pasaréti út 106.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

víz
edami sajt10.4 %
Tej
Repceolaj
Módosított keményítő
paradicsomvelő
Piros édes paprika
Vöröshagyma
jalapeno paprika1.7 %
Tejfehérje
Zöld chilipaprika
Kókuszolaj
Cukor
Emulgeálószer
E452 - Polifoszfátok (nátrium, kálium és kalcium)
Aroma
Tej
Fűszerek
Stabilizátorok
E415 - Xantángumi
E412 - Guar-gumi
fűszerkivonat
paprikakivonat
Összes megjelenítése

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.