Mix & Match

Poco Loco

Poco Loco Tortilla Chips - sós

200 g
999 Ft 4 995 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Belgium,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Poco Loco sós tortilla chips

200 grammos sós tortilla chips. Könnyű ropogtatnivaló a nap bármely szakában. Már az első harapásnál megtapasztalhatja, hogy a különleges ízélmény ropogós textúrával párosul. A Poco Loco kukorica chipsek magas minőségű olajban sültek, ennek köszönhetik jellegzetes, más snackektől könnyen megkülönböztethető ízüket. Hidegen, melegen tálalva, de akár előételként vagy köretként alkalmazva is megállják a helyüket. Természetesen tortilla chips nem létezhet mártogatós nélkül! Válasszon sós, extra fűszerektől mentes chipsünkhöz erőteljesebb ízű médium vagy csípős salsa szószaink, lágy krémes sajtos mártogatósaink közül! Választékunkból mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő terméket

A márkáról

A Poco Loco ételek széles választékát kínál a vásárlóknak a világ minden tájáról. A különféle tortilla kiszerelésektől kezdve a tortilla chips-ig fűszerkeverékeken át a salsa szószókig: termékeink bejárják a világot!

A Snack Food Poco Loco 1994-ben jött létre tortilla chips-ek gyártójaként. Termékei különféle ízekben és kiszerelésekben kaphatóak. Felismerve, hogy a tortilla chips-ek élménye még tökéletesebb mártogatós szószokkal, olyan önteteket készítettek, amelyek tökéletesen illenek hozzájuk. Annak érdekében, hogy termékkínálatukat teljessé tegyék, lágy tortilla-val, fajita és burrito szószokkal, fűszerekkel és jalapeno paprika szeletekkel bővítették palettájukat.

Legmodernebb eszközeinek és szaktudásának köszönhetően a Snack Food Poco Loco vezető saját márkás gyártóvá vált a világ számos országában. IFS és BRC minőségügyi tanúsítványai pedig garantálják a vállalat által nyújtott állandó minőséget.

Jelenleg Belgiumban két üzemben folyik gyártásuk. Mindkét üzemük a legmodernebb technológiákat alkalmazza. A gyártás folyamata teljes egészében automatikus, üzemeikben a legszigorúbb higiéniai követelmények a mérvadók. Termékeik minőségéről a helyszíni laboratórium gondoskodik. Biztosítják a nyomon követhetőséget az alapanyagoktól egészen a késztermékig. Szigorú GMO (genetikailag módosított termék) elvüknek megfelelően minden Poco Loco termék genetikai módosítástól mentes.

2022-ben megvásárolták a spanyolországi Liven S.A.U. konszernt és annak gyárait, így tovább bővült a termelés. Az új gyárrészlegekben lehetőség van speciális/egyedi ízvilágú chipsek gyártására, valamint erősödött az "egészséges-chips" kategória zöldségchipsekkel (lencse, csicseriborsó, stb.)

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó

Del Pierre CE Kft.
1026 Budapest, Pasaréti út 106.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Kukoricaliszt
Pálmaolaj
Étkezési só