Poco Loco

Poco Loco Dip Hot salsa szósz

260 g
1 449 Ft 5 573 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

400+ vásárló kedvence

Származási ország: Belgium,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Poco Loco csípős salsa szósz

260 grammos csípős salsa szósz. Paradicsomos dip összetevői között hagymával, édes piros- és zöldpaprikával, kiegészítve csípős chili paprikával. A Poco Loco mártogatósai tökéletes kísérői a roppanós tortilla chipseknek. Élvezze az ízek kavalkádját! A Hot salsa szósz bátran választható bármelyik Poco Loco tortilla chips mellé, tökéletes ízharmóniát alkotnak együtt.

A márkáról

A Poco Loco ételek széles választékát kínál a vásárlóknak a világ minden tájáról. A különféle tortilla kiszerelésektől kezdve a tortilla chips-ig fűszerkeverékeken át a salsa szószókig: termékeink bejárják a világot!

A Snack Food Poco Loco 1994-ben jött létre tortilla chips-ek gyártójaként. Termékei különféle ízekben és kiszerelésekben kaphatóak. Felismerve, hogy a tortilla chips-ek élménye még tökéletesebb mártogatós szószokkal, olyan önteteket készítettek, amelyek tökéletesen illenek hozzájuk. Annak érdekében, hogy termékkínálatukat teljessé tegyék, lágy tortilla-val, fajita és burrito szószokkal, fűszerekkel és jalapeno paprika szeletekkel bővítették palettájukat.

Legmodernebb eszközeinek és szaktudásának köszönhetően a Snack Food Poco Loco vezető saját márkás gyártóvá vált a világ számos országában. IFS és BRC minőségügyi tanúsítványai pedig garantálják a vállalat által nyújtott állandó minőséget.

Jelenleg Belgiumban két üzemben folyik gyártásuk. Mindkét üzemük a legmodernebb technológiákat alkalmazza. A gyártás folyamata teljes egészében automatikus, üzemeikben a legszigorúbb higiéniai követelmények a mérvadók. Termékeik minőségéről a helyszíni laboratórium gondoskodik. Biztosítják a nyomon követhetőséget az alapanyagoktól egészen a késztermékig. Szigorú GMO (genetikailag módosított termék) elvüknek megfelelően minden Poco Loco termék genetikai módosítástól mentes.

2022-ben megvásárolták a spanyolországi Liven S.A.U. konszernt és annak gyárait, így tovább bővült a termelés. Az új gyárrészlegekben lehetőség van speciális/egyedi ízvilágú chipsek gyártására, valamint erősödött az "egészséges-chips" kategória zöldségchipsekkel (lencse, csicseriborsó, stb.)

.Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó

Del Pierre CE Kft.
1026 Budapest, Pasaréti út 106.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

víz
Paradicsom18.3 %
paradicsomvelő11.9 %
Pirospaprika7.1 %
Vöröshagyma
zöldpaprika4.7 %
Cukor
Ecet
Módosított kukoricakeményítő
Étkezési só
Fűszerek
Mustár
jalapeno paprika0.9 %
Aroma
paprikakivonat

Allergének

Mustár
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.