• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Durex Mutual Pleasure Óvszer

16 db
Nagyszerű ajánlat
 5 499 Ft 344 Ft/db
Származási ország: Thaiföld,

Durex Mutual Pleasure óvszer 16db-os kiszerelésben. Bordázott és pontszerűen érdesített felület elősegítí a női orgazmus fokozását, Performa™ síkosítóval, hogy a nő gyorsabban a férfi lassabban érje el a csúcspontot. Easy-On alakú, ondótartállyal ellátott a komfort és a tökéletes illeszkedés érdekében. Színtelen, természetes latex gumi óvszerek. A Performa™ síkosító benzokaint (5%) tartalmaz, amely segít a férfiaknak a csúcspont késleltetésében. 100%-ban elektronikusan tesztelt. Tervezése elősegíti, hogy együtt jussatok a csúcspontra. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

  • Névleges szélesség: 56 mm
  • Áttetsző természetes latex
  • Easy On forma
  • Bőrgyógyászok által tesztelt
  • 100%-ban elektronikusan tesztelt

Használat

Nyomd meg itt (lásd a csomagoláson)! A használati útmutatóért húzd vissza. A fel nem használt óvszerek tárolásához állítsd újra össze a dobozt a felső és alsó fülek lezárásával.

Tárolás

Hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tárolandó.

Forgalmazó

Reckitt Benckiser Kft. (Helath)
1113 Budapest, Bocskai út 134-146.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.