
CALICO chocolate
CALICO Sticks - töltött csokoládé lapok válogatás (ét-, tej-, fehér-, ruby mártócsokoládéból)
150 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
CALICO Sticks - töltött csokoládé lapok válogatás (mangó/maracuja - Ruby - pisztácia - speculoos - feketeribizli/yuzu)
Ellenállhatatlanul vékony, roppanós csokoládé lapok különleges ízvilágú töltelékekkel gazdagítva, egy elegáns válogatás dobozon belül, mely 5 féle különböző típusú csokoládé Stick-et tartalmaz:
- Étcsokoládé Mangó/passiógyümölcs karamell töltelékkel
Összetevők: Mango/Passion: Étcsokoládé (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin <1%, természetes vanília aroma <1%); karamell töltelék sós vajjal (glükóz-fruktóz szirup, cukor, tejszín, cukrozott sűrített tej, vaj, víz, sózott vaj, só, sűrítőanyag: pektin); invertcukor; liofilizált, porított mangó; maracuja gyümölcspüré; savanyúságot szabályozó anyag: citromsav. Kakaó szárazanyag tart. a csokoládéban legalább: 69%.
- Étcsokoládé Fekete ribizli/yuzu karamell töltelékkel
Összetevők: Cassis/yuzu: Étcsokoládé (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin <1%, természetes vanília aroma <1%); karamell töltelék sós vajjal (glükóz-fruktóz szirup, cukor, tejszín, cukrozott sűrített tej, vaj, víz, sózott vaj, só, sűrítőanyag: pektin); invertcukor; liofilizált, porított feketeribizli; cukrozott feketeribizli gyümölcspüré (feketeribizli, cukor); yuzu gyümölcspüré; savanyúságot szabályozó anyag: citromsav. Kakaó szárazanyag tart. a csokoládéban legalább: 69%.
- Tejcsokoládé sós Pisztáciával
Összetevők: Sós pisztácia: Tejcsokoládé (cukor, kakaómassza, zsíros tejpor, sovány tejpor, emulgeálószer: szójalecitin <1%, természetes vanília aroma <1%); pisztácia praliné (pisztácia, nádcukor, sovány tejpor, növényi olaj (napraforgó), sűrítőanyag: szorbit, zsírszegény kakaópor, színezékek: E141 klorofillin, E150d karamell); fehér csokoládé (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin <1%, természetes vanília aroma <1%); pisztácia paszta (pisztácia, színezőanyagok: E141 klorofillin, E100 kurkumin); sovány tejpor; kakaóvaj; Maldon só <1%. Kakaó szárazanyag tart. a csokoládéban legalább: 40,7%.
- Gold csokoládé krémes Speculoos töltelékkel
Összetevők: Speculoos: Fehércsokoládé karamellel (kakaóvaj, cukor, zsíros tejpor, tejcukor, tejsavó por, sovány tejpor, karamellizált cukor (2%), emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma, só); tejcsokoládés töltelék (tejcsokoládé (kakaómassza, cukor, zsíros tejpor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma), növényi olajok (pálma, repce), vízmentes tejzsír); ostya (búzaliszt, cukor, vízmentes tejzsír, tejcukor, tejfehérjék, só, árpamaláta liszt, térfogatnövelő: E500ii); fűszerek. Kakaó szárazanyag tart. a csokoládéban legalább: 30,4%.
- Natúr Ruby csokoládé Stick-ek
Összetevők: Ruby: „Ruby” mártócsokoládé (cukor; kakaóvaj; sovány tejpor; zsíros tejpor; kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, napraforgó lecitin; savanyúságot szabályozó anyag: citromsav; természetes vanília aroma. Kakaó szárazanyag tartalom legalább: 50%.
Tökéletes választás lehet minden alkalomra!

A márkáról
A Zsámbéki-medence szívében található csokoládé üzemükben 2018 óta gyártanak csokoládé termékeket modern gyártástechnológiával és sok évre visszanyúló szakmai tapasztalattal. Céljuk, hogy olyan csokoládé termékeket készítsenek partnereik és fogyasztóik számára, melyek komplex kivitelezésükkel, különleges ízvilágukkal, letisztult megjelenésükkel mosolyt csalhatnak az emberek arcára a világ minden részén.

Dani Márk közel 15 éve tevékenykedik az édesipar és a gasztronómia világában, bár csokoládé iránti szenvedélye sokkal mélyebbről gyökerezik. Több mint egy évtizedet töltött kakaó- és csokoládé alapanyag forgalmazási területen, együttműködve a hazai édesipar és gasztronómiai elit számos sikeres vállalkozásával, bevezetve a világ egyik vezető csokoládé alapanyag márkáját a magyar piacra. A Csokoládé Akadémia megalapítójaként aktív részese volt a hazai csokoládé piac formálóinak, számos nagyszabású bemutatót és számtalan szakirányú csokoládé kurzust koordinált az évek során.
Tárolás
Napfénytől védett, száraz és hűvös helyen tárolandó, +16-20°C között.
Gyártó
CALICO Kft.
2072 Zsámbék, Dózsa György utca 101.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Mango/Passion: Étcsokoládé (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin <1%, természetes vanília aroma <1%); karamell töltelék sós vajjal (glükóz-fruktóz szirup, cukor, tejszín, cukrozott sűrített tej, vaj, víz, sózott vaj, só, sűrítőanyag: pektin); invertcukor; liofilizált, porított mangó; maracuja gyümölcspüré; savanyúságot szabályozó anyag: citromsav. Kakaó szárazanyag tart. a csokoládéban legalább: 69%. Ruby: „Ruby” mártócsokoládé (cukor; kakaóvaj; sovány tejpor; zsíros tejpor; kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, napraforgó lecitin; savanyúságot szabályozó anyag: citromsav; természetes vanília aroma. Kakaó szárazanyag tartalom legalább: 50%. Sós pisztácia: Tejcsokoládé (cukor, kakaómassza, zsíros tejpor, sovány tejpor, emulgeálószer: szójalecitin <1%, természetes vanília aroma <1%); pisztácia praliné (pisztácia, nádcukor, sovány tejpor, növényi olaj (napraforgó), sűrítőanyag: szorbit, zsírszegény kakaópor, színezékek: E141 klorofillin, E150d karamell); fehér csokoládé (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin <1%, természetes vanília aroma <1%); pisztácia paszta (pisztácia, színezőanyagok: E141 klorofillin, E100 kurkumin); sovány tejpor; kakaóvaj; Maldon só <1%. Kakaó szárazanyag tart. a csokoládéban legalább: 40,7%. Speculoos: Fehércsokoládé karamellel (kakaóvaj, cukor, zsíros tejpor, tejcukor, tejsavó por, sovány tejpor, karamellizált cukor (2%), emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma, só); tejcsokoládés töltelék (tejcsokoládé (kakaómassza, cukor, zsíros tejpor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma), növényi olajok (pálma, repce), vízmentes tejzsír); ostya (búzaliszt, cukor, vízmentes tejzsír, tejcukor, tejfehérjék, só, árpamaláta liszt, térfogatnövelő: E500ii); fűszerek. Kakaó szárazanyag tart. a csokoládéban legalább: 30,4%. Cassis/yuzu: Étcsokoládé (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin <1%, természetes vanília aroma <1%); karamell töltelék sós vajjal (glükóz-fruktóz szirup, cukor, tejszín, cukrozott sűrített tej, vaj, víz, sózott vaj, só, sűrítőanyag: pektin); invertcukor; liofilizált, porított feketeribizli; cukrozott feketeribizli gyümölcspüré (feketeribizli, cukor); yuzu gyümölcspüré; savanyúságot szabályozó anyag: citromsav. Kakaó szárazanyag tart. a csokoládéban legalább: 69%.
Tápérték: 100 g
| Energia | 2272 kJ/543 kCal |
| Zsír | 35.8 g |
| amelyből telített zsírsavak | 20.6 g |
| Szénhidrát | 44 g |
| amelyből cukor | 41.5 g |
| Fehérje | 7.6 g |
| Só | 0.26 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Szójabab |
| Tej |
| Diófélék |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Földimogyoró |
| Szezámmag |