Chicco

Chicco mosogatószer

300 ml
1 910 Ft 6 367 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

60+ vásárló kedvence

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Mosogatószer táplálási-étkezési babaeszközök gyengéd tisztítására, 300 ml kiszerelésben. Színező- és illatanyag mentes gyengéd kézi mosogatószer cumisüveg, cumi, kanál, tányér, itatópohár, és egyéb étkezési, táplálási vagy szoptatási eszköz elmosogatásához. 98%-ban természetes eredetű összetevők, hatékonyan eltávolítják a tárgyakról a foltokat, koszt, a tárgyakat megtisztítják és higiénikussá teszik.

  • Érzékeny bőrön bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Fémallergiára tesztelt

Használat

  • HÍGÍTVA: 5 ml (1 teáskanál) 2 liter csapvízhez. Vízzel alaposan öblítsd le.
  • HÍGÍTÁS NÉLKÜL: 1-2 ml (1 kávéskanálnyi csepp) közvetlenül a tisztítandó tárgyra vagy mosogatószivacsra. Vízzel alaposan öblítsd le.

A márkáról

Szülőnek lenni jó dolog, de mint sok minden ezen a világon, sok erőfeszítést igényel. És ezen az úton előfordulhat, hogy nem mindig érzi magát összeszedettnek az ember. Mi a Chicco-nál azon igyekszünk, hogy ezt a fantasztikus kalandot minél kevésbé nehézzé vagy gyötredelmessé tegyük, figyelve a mai és a jövőbeli szülők igényeire. De amit valójában végzünk, az valami ennél is több: a szülőség ideája, vagyis egy olyan koncepció, amely átfogja azt az egész embercsoportot, akik különböző módon gondozzák a gyermekeiket. Bárhol is vagy a világon, aki gyermeket gondozol, mi ott vagyunk melletted.

Tárolás

Minőségét korlátlan ideig megőrzi felbontás után is.

Forgalmazó

Babycare International Kft.
1113 Budapest, Badacsonyi utca 24.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.