Chicco

Chicco Fertőtlenítő folyadék

1 l
1 949 Ft 1 949 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Chicco Fertőtlenítő folyadék

A Chicco fertőtlenítő folyadék a tárgyak felületéről és belsejéből teljes tökéletességgel távolítja el a veszélyes és fertőző baktériumokat, vírusokat, gombákat (pl. penészgomba). Javasolt mikrobiológiai fertőtlenítésre minden olyan tárgy esetén, mely kapcsolatba kerül csecsemőkkel és kisgyermekkel, gyenge immunrendszerű emberekkel. Vízzel keverve a megfelelő arányban és megfelelő ideig áztatva a vizes oldatban a tárgyakat, 100%-osan elpusztít minden baktériumot, gombát és vírust, ami a tárgyakra rákerül.

  • Tisztítható: fém, műanyag, gumi tárgyak - pl. cumisüveg, etetőcumi, nyugtatócumi, csőrgő és rágóka játékok, étkezési eszközök, kanalak, tányérok, poharak, stb. áztathatók a vízzel elegyített oldatban (Áztatás után öblítse le a tárgyakat folyóvízzel.). Áztatás után a hígított oldattal áttörölheti az etetőszék, kiságy, egyéb bútor felületét, de hőmérőt tisztíthat vele, akár ajtókilincset, cipőt, stb.
  • Minden olyan tárgy fertőtlenítésére alkalmas, mely kapcsolatba kerül csecsemőkkel és kisgyermekkel, melyet a baba a szájába vesz, vagy a szájával érintkezésbe kerül. Cumik, itatópoharak esetében például megtelepedhetnek a baktériumok, gombák a cumi vagy csőr, szívószál belsejében, mely esetben a külső felülettisztítás nem elegendő. Szoptatási eszközök esetében javasolt a mellszívó, tejtárolók tisztítására is, mely részeken az anyatej átfolyik.
  • Nem csak babatermékek, hanem egyéb tárgyak -melyeket felnőttek, betegek használnak- is fertőtleníthetők benne.
  • Naponta hányszor használjuk? 0-12 hónapos korban napi egyszer javasolt azon babatárgyak fertőtlenítése, melyeket a baba a szájába vesz. Az immunrendszer megerősödésével egyidejűleg egyre csökkentsük a fertőtlenítések számát.
  • Mennyi ideig elegendő egy flakon?: 1 liter kb 3-4 heti adag, ez függ a hígítási aránytól is és a fertőtlenítés rendszerességétől is.

Használat

A Chicco fertőtlenítő folyadékot vízzel kell elegyíteni a megfelelő arányban és áztatni kell benne az üveg, fém, műanyag, gumi tárgyakat. Az áztatási idő 30 vagy 60 perces. A hígítás mértékét lásd lentebb.

Hígítsd 2%-osra:

  1. A mérőkupakot töltsd meg fertőtlenítő folyadékkal az 1-es vonaljelzésig (1 dose).
  2. Egy liternyi hideg csapvízhez add hozzá ezt a mennyiséget.
  3. A fertőtlenítési idő 60 perc.
  4. Moss kezet, majd vedd ki a tárgyakat az oldatból és folyó csapvízzel öblítsd le.

Higítsd 5%-osra:

  1. A mérőkupakot töltsd meg fertőtlenítő folyadékkal a 2-es vonaljelzésig (2 dose).
  2. Egy liternyi hideg csapvízhez add hozzá ezt a mennyiséget.
  3. A fertőtlenítési idő 30 perc.
  4. Moss kezet, majd vedd ki a tárgyakat az oldatból és folyó csapvízzel öblítsd le.

A márkáról

Szülőnek lenni jó dolog, de mint sok minden ezen a világon, sok erőfeszítést igényel. És ezen az úton előfordulhat, hogy nem mindig érzi magát összeszedettnek az ember. Mi a Chicco-nál azon igyekszünk, hogy ezt a fantasztikus kalandot minél kevésbé nehézzé vagy gyötredelmessé tegyük, figyelve a mai és a jövőbeli szülők igényeire. De amit valójában végzünk, az valami ennél is több: a szülőség ideája, vagyis egy olyan koncepció, amely átfogja azt az egész embercsoportot, akik különböző módon gondozzák a gyermekeiket. Bárhol is vagy a világon, aki gyermeket gondozol, mi ott vagyunk melletted.

Biztonsági Figyelmeztetés

Figyelem! Bőrirritáló hatású.Súlyos szemirritációt okoz.Gyermekektől elzárva tartandó.Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tartandó.

Forgalmazó

Babycare International Kft.
1113 Budapest, Badacsonyi utca 24.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Didecil-dimetil-ammónium-klorid
tisztított víz