
Fabianelli
Pasta Toscana Spagetti durum száraztészta
500 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Pasta Toscana Spagetti durum száraztészta
A Pasta Toscana Spagetti durum száraztészta prémium minőségű, 100%-ban durumbúzából készül, amely garantálja a tökéletes állagot és a magas tápanyagtartalmat. Az olasz tradíciók alapján készült tészta kiváló választás különféle szószokhoz, legyen szó klasszikus paradicsomos, tejszínes vagy pestós receptekről. Kiváló főzési tulajdonságai és gazdag íze minden étkezést autentikus olasz élménnyé varázsol.
Termelői információ
A Pastificio Fabianelli intuíciója és folyamatos kutatása alapján született tészta nemcsak kiváló érzékszervi tulajdonságokkal rendelkezik, hanem az emésztési folyamat megkönnyítésével és a szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséhez is hozzájárul egészségünk megőrzéséhez. Az embert és a környezetet tiszteletben tartó termék kínálatához kiváló minőségű kemény búzát használnak, amely olasz és toszkán mezőgazdasági termelők minősített ellátási láncából származik, valamint a területükről származó tiszta vizet felhasználva teremtik meg.
Használat
Helyezd a tésztát forrásban levő sós vízbe, és főzd kb. 10 percet. Ezután a tésztát szűrd le, ízesítsd és tálalásra kész.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Forgalmazó
Foods League Kft
1023 Budapest,
Árpád fejedelem útja 26-28.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
durumbúzadara |
Ivóvíz |
Tápérték: 100 g
Energia | 1497 kJ/353 kCal |
Zsír | 1.5 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.4 g |
Szénhidrát | 70 g |
amelyből cukor | 2.8 g |
Fehérje | 14 g |
Só | 0.01 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Nyomokban tartalmazhat: |
Tojás |
Szójabab |
Mustár |