Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Dziugas

A DOBILAS név lóherét jelent. A négylevelű szerencsét hoz, mosolyt és boldogságot. Pontosan, mint a Dobilas bio-tejtermékcsalád. Minden termék szabadtartású tehenek tejéből készül, a tej minden jó tulajdonságával. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy gyerekek ihlették ezt a terméknevet. Úgy rajzolták le a boldog érzést, hogy egy négylevelű lóherével teli mezőt ábrázoltak. A Dobilas volt a Balti országokban az első bio tejtermékcsalád és még mindig a legkedveltebb az anyaországában, Litvániában. Mi lehet jobb, mint egy finom és egészséges johgurt, esetleg gyümölcsökkel reggelire vagy tízóraira? Vagy a krémesen lágy bio tejföl levesbe, túrós tésztára vagy akár önmagában? Csatlakozz a boldog Dobilas családhoz!

 

Kóstold meg a litván Žemaitijos pienas cég további tejtermékeit és ásványvizeit!

Számodra is fontos, hogy gyermeked egészségesen étkezzen - ne csak otthon, de azon kívül is? 

Akkor csomagolj csemetédnek a suliba az ínycsiklanó Pik-Nik mozzarella falatokból is, hiszen minden rudacska egy pohár minőségi tej összes jóságát tartalmazza: kalciumot, fehérjét és vitaminokat.