Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
veganuár-2023

A növényi alapú táplálkozás neked és a bolygónak is hasznos: fenntarthatóbb, kevesebb természeti erőforrást használ és egészségtudatos. Ha nyitsz a gasztronómiai újdonságok felé, a finom ízeken felül élvezheted a húsmentes étrend egészségügyi előnyeit is. Tudtad, hogy a növényi alapú élelmiszerek előállításához akár 50%-kal kevesebb vízre van szükség? Vagy hogy a növényi alapú étrend drámaian csökkenti a koleszterinszintet, illetve a szívbetegség vagy a magas vérnyomás kockázatát?
A Kiflin az ország egyik legszélesebb növényi alapú kínálatával várunk: válogass kedvedre és fedezz fel új kedvenceket, amelyeket akár 3 órán belül az ajtódig viszünk! Ha valami mégsem nyerte el a tetszésedet, jóváírhatod magadnak az árát a profilodban, úgyhogy bátran kísérletezhetsz.

A tejed is lehet alteros

Az alternatív szóról sokaknak egy zenei szubkultúra jut eszébe, de az úgynevezett alternatív tejek nem néznek ki furán, sőt: pont ugyanúgy néznek ki, mint a „mainstream” tejek, csak éppen teljesen tejmentesek. Müzlihez, magában vagy sütéshez egyaránt szuperek, próbáld csak végig őket!