Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Imádjuk azt a kihívást, hogy újra és újra megugorjuk az ingerküszöbödet, és megoldást találjunk egy meglévő igényedre. Alig várjuk minden alkalommal, hogy megmutathassuk, milyen újdonságokkal készültünk neked, hiszen mindig előrukkolunk néhány izgalmas termékkel. Méghozzá olyan színvonalon, amire garanciát vállalunk, hiszen ha valami nem tetszik, visszaigényelheted a profilodban az árát. Úgyhogy vedd elő a virtuális túrabakancsodat és tegyél egy túrát a raktárunk vadiúj készletei közt!

Tarts otthon balatoni kóstolótúrát!

 

 

A BalatonBor az első termelői összefogásra épülő régiós bormárka Magyarországon, és ez a válogatás 6 féle pincészetből nyújt ízelítőt. A minőség felől ne legyen kétséged, hiszen kizárólag a borbírálaton megfelelt borokból készülhet BalatonBor. Jöhet a kellemes rizlingezés?

Adalékmentes, kézzel készült finomságok

 

 

A Legjava márkanév mögött a bordányi Homokhátság Szíve Zöldség- és Gyümölcsfeldolgozó Szociális Szövetkezet, és egy általuk működtetett kézműves kisüzem áll. Az általuk felhasznált alapanyagokat környékbeli gazdáktól vásárolják meg. Környezetbarát módon dolgoznak, illetve tartósítószer és adalékanyag-mentesen - szívvel-lélekkel.