Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Kifli Piac - Dél-Magyarország

Ismerd meg a vidék ízeit: Dél-Magyarország

Honnan érkeznek idén a legfinomabb húsvéti ízek? A termelőtől, egyenesen az asztalodra! :)

Megnyitott a Kifli Piac, ahol hónapról-hónapra bemutatjuk hazánk tájegységeit, és elhozzuk Neked a magyar vidék kincseit. Elsőként ismerd meg a dél-magyarországi régió kistermelőit, ahol a kedvező éghajlati adottságoknak köszönhetően egy kicsit mindig hamarabb tavaszodik :) A napsugarak hosszabban esnek a Dél-Alföld lankáira és a kunsági vidékre, hamarabb pirosodik az eper, gömbölyödik a paradicsom, karakteres ízű a szőlő, gazdagok a földek és a legelők, finomabbnál finomabb sajtok és házias hústermékek készülnek a kistermelőknél.

A Kiflinél fontosnak tartjuk, hogy összekössünk Téged a legkiválóbb családi manufaktúrákkal és így biztosítsuk, hogy a termékek útja egészen a termőföldig visszakövethető legyen. Kézműves és hagyományőrző, gépi- és emberierőt egyaránt használó, régies de mégis modern termékek piaca ez. Piacozz mostantól minden nap, otthonról a Kiflivel!

Ízletes zöldségek és gyümölcsök 

A termőföldtől az asztalig

Töltsd fel zöldség- és gyümölcskészletedet már a tavaszi zöldségszezon kezdetén! A környezettudatos, bio növényvédelmet folytató kiskunfélegyházai, mórahalmi, szentesi, szabadszállási és nagybánhegyesi gazdaságokból származó, magas vitamintartalmú zöldségek és gyümölcsök erősítik az immunrendszeredet és finomabbá teszik az ételeidet.

Komoly húsok az NPK Beef-től