Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

A személyes adatok kezelésére vonatkozó elvek – a Kiflicske klub tagjai

A Kifli.hu shop Kft., székhelye: 1106 Budapest, Jászberényi út 45.
Cégjegyzékszám: 01 09 339560
, a cégjegyzékbe bejegyezte a fővárosi cégbíróság, adószám: 26693075242 (a továbbiakban: „Mi”) mint személyes adatkezelő tájékoztatja Önt, mint a www.kifli.hu internetes oldal (a továbbiakban: „weboldal”) felhasználóját és ügyfelünket a Kiflicske klub tagságával kapcsolatban átadott személyes adatai kezeléséről.

A szöveg további részében az alábbi információkat közöljük:

 1. milyen személyes adatokat dolgozunk fel;
 2. milyen célból és hogyan kezeljük a személyes adatokat;
 3. kinek adhatók át a személyes adatok;
 4. mennyi ideig kezeljük a személyes adatokat;
 5. milyen jogai vannak Önnek személyes adatai védelmével kapcsolatban.

Abban az esetben, ha személyes adatainak további kezelését tekintve a szöveg bármely részével kapcsolatban magyarázatra, tanácsra vagy egyeztetésre van szüksége, bármikor felveheti velünk a kapcsolatot a info@kifli.hu e-mail címen. 

1. A személyes adatok kezelésének köre, a kezelés céljai, kommunikációs lehetőségek

1.1. Amikor regisztrál a Kiflicske klubba, a következő adatokat kell megadnia:

 1. a gyerek neve,
 2. a gyermek születési dátuma,
 3. információ arról, hogy gyermeke lány vagy fiú;

abban az esetben, ha a baba még nem született meg:

 1. információ arról, hogy babát vár,
 2. információ a baba várható neméről,
 3. a szülés várható dátuma.

1.2. Az Ön által megadott információkat arra használjuk, hogy az Ön egyedi igényeihez alkalmazkodó előnyöket biztosítsunk a klubtagság keretében.

1.3. Ha Ön még gyermeket vár, és erről beszámol nekünk, kérjük, vegye figyelembe, hogy ez az információ a személyes adatok speciális kategóriájának tekinthető, amely fokozott védelmet élvez. Az arra vonatkozó információt, hogy Ön gyermeket vár, csak abban az esetben kezelhetjük, ha azt önként közli velünk és az adat kezeléséhez a regisztráció során hozzájárul. Ennek a hozzájárulásnak a megadása klubtagság előfeltétele, és e hozzájárulás megadása nélkül a Kiflicske klubban való tagság nem jön létre, illetve annak visszavonása esetén a Kiflicske klubtagság megszűnik. Az adatkezeléshez való hozzájárulás visszavonása nem érinti az információk visszavonás előtti kezelésének jogszerűségét.

1.4. Ha Ön a Kiflicske klub tagja és megvásárolja termékeinket, akkor az Ön nevét, vezetéknevét, e-mail címét és telefonszámát is felhasználhatjuk arra, hogy üzleti üzenetet küldjünk Önnek elektronikus úton (e-mail, SMS), azaz tájékoztassuk Önt az általunk kínált árukról vagy szolgáltatásokról, amelyek megítélésünk szerint érdekelhetik Önt, mint a Kiflicske klub tagját. Az elektronikus úton küldött kereskedelmi közlemények fogadásáról az e-mailekben található hivatkozásra kattintva vagy az info@kifli.hu e-mail címre küldött üzenet révén bármikor leiratkozhat.

1.5. Ajánlatainkat, az újdonságokra és kedvezményeinkre vonatkozó tájékoztatóinkat, illetve egyéb kereskedelmi közleményeinket az alábbi módokon is elküldhetjük/átadhatjuk Önnek:

 • postai úton, ebből a célból az Ön vezetéknevét, utónevét és címét kezeljük;
 • telefonon (élő hívás), ebből a célból az Ön vezetéknevét, utónevét és telefonos elérhetőségét kezeljük.

Kérjük, írásban (postai úton a székhelyünk címére vagy e-mailben az info@kifli.hu címen jelezze felénk, ha nem szeretne telefonon vagy postai úton kereskedelmi közleményeinket kapni tőlünk.

1.6. Ha ehhez www.kifli.hu weboldalon hozzájárulását adja (marketingcélú hozzájárulás), akkor az Ön által rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok kezelése (beleértve a vásárlási előzményeket, az arra vonatkozó információkat, hogy babát vár, 12 éven aluli gyermeke van, illetve a gyermek születési idejére és nemére vonatkozó adatokat) a következő célokra is megvalósulhat:

 • marketingelemzések és statisztikák készítése, beleértve a profilalkotást is;
 • a mi és partnereink termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos kereskedelmi közlemények küldése az Ön e-mail címére, figyelembe véve az Ön vásárlásait, preferenciáit, illetve e közleményeket más módon személyre szabva az Ön igényeinek leginkább megfelelő termékek és szolgáltatások kiválasztása érdekében;
 • azon személyes adatok felhasználása, amelyeket a Facebook közösségi hálózat továbbít nekünk, ha e közösségi hálózaton keresztül jelentkezik be, az Ön beállításai szerinti mértékben, a fent feltüntetett célokra.

A hozzájárulás megadása önkéntes, annak megadását semmilyen jogi szabályozás nem írja elő.

1.7. A profilján keresztül a „Kommunikációs beállítások” menüpontban egyszerűen beállíthatja a hozzájárulás megadását/visszavonását, illetve azt, hogy milyen módokon tájékoztathatjuk az Önt érintő ajánlatokról.

2. Ki fér hozzá az Ön személyes adataihoz

2.1. Személyes adatainak adatkezelői Mi leszünk. Személyes adatait csak az arra jogosult munkavállalók és együttműködő személyek, illetve a személyes adatok szerződésben vállalt egyedi feldolgozói, illetve egyéb ügyintézők számára tesszük hozzáférhetővé, de mindig csak az adott egyedi célok teljesítéséhez szükséges mértékben és a személyes adatok kezelésének megfelelő jogcíme alapján.

3. A személyes adatok kezelésének ideje

3.1. A Kiflicske klubban való tagságával kapcsolatban megszerzett személyes adatait klubtagságának időtartama alatt, valamint jogos érdekeink védelméhez szükséges ideig (pl. a klubtagsághoz kapcsolódó előnyökre való jogosultság bizonyítása érdekében) kezeljük, miközben az adatkezelés maximális időtartama 4 év.

 3.2 Az általunk az Ön hozzájárulása alapján kezelt személyes adatokat a hozzájárulás visszavonásáig kezeljük. A hozzájárulás visszavonásához egyszerűen küldjön egy az erre vonatkozó kérést tartalmazó e-mailt az info@kifli.hu címre.

5. A személyes adatok kezeléséhez kapcsolódó jogai

Önt személyes adatainak általunk végzett kezelésével kapcsolatban az alábbi jogok illetik meg:

 • a személyes adatokhoz való hozzáférés joga;
 • a helyesbítéshez való jog;
 • a törléshez való jog („az elfelejtéshez való jog”);
 • az adatkezelés korlátozásának joga;
 • a személyes adatok kezelése elleni tiltakozás joga; valamint
 • a személyes adatok kezelésével kapcsolatos panasztételi jog.

Az ügyfeleink személyes adatainak kezelésével kapcsolatos átfogó tájékoztatás itt érhető el.

Jelen Adatvédelmi szabályzat 2018. május 25-től hatályos, és rendszeresen frissítjük. A legutóbbi frissítés dátuma: 2022. április.

ф