Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

Minden sörimádó vágya, hogy a világhírű német sörfesztiválon, az Oktoberfesten kóstolgassa a különféle habos nedűket. Mi pedig azon vagyunk, hogy ehhez ne kelljen sehová utazni, és a vásárlóink a saját otthonukban is megélhessék ezt a sör-expedíciót, kiegészülve a gasztronómiai mellékzöngékkel. Tapasztald meg te is a bajor sörök egyedülálló ízvilágát (például azt az Erdinger búzasört, amelyet konkrétan az idei Oktoberfestre főztek), aztán hasonlítsd össze a magyar kézműves és nemzetközi sörökkel (például a több nemzetközi díjat is nyert Horizonttal és az egyik leghíresebb belga sörrel, a háromszor szűrt Deliriummal) és harapj melléjük hagyományos bratwurstot. Különleges és széles választékunkban még az is talál kedvére valót, akit hidegen hagynak a sörök. A hidegről jut eszünkbe, keresd a ’hűtve szállítjuk’ címkét, hogy a hűsítő kortyokat úgy kapd kézhez, ahogy a legjobban esik!

Töltsd Münchent a poharadba! 

Még sosem jártál az Oktoberfesten, vagy felelevenítenéd az emlékeidet? Most az ajtódig szállítjuk a világhírű esemény különleges ízélményeit, hogy átélhesd az autentikus bajor hangulatot, például azt a világos búzasört, amelyet az Erdinger az idei fesztiválra főzött, és a 17. századi, németalföldi pálos rendnek köszönhető Paulaner sört!

 

Egy falat Bajorország

A hagyományos német harapnivalók remek sörkorcsolyák is egyben. Csúszni fog a folyékony kenyér mellé a szaftos bratwurst, az omlós pretzel és a többi ízletes finomság, hogy fokozzák a fesztivál-élményt!