Saját márkás termékek

Megoldásokat keresel a mindennapokra? Ismerd meg a Kifli.hu saját márkás termékeit! "Minőség, jó áron" termékcsaládunkat azzal a céllal hívtuk életre, hogy megkönnyítsék a hétköznapokat neked és persze nekünk is. Mi, itt a Kiflinél, ugyanúgy harcolunk az idővel, mint mindenki más, és tudjuk, mennyit jelent egy házias ízű egytálétel a nap közepén. Vagy hogy könnyedén és elérhető áron találjunk olyan halat, sonkát, sajtot, aminek a minőségében sem kell csalódnunk. Hiszen csak olyat árulunk, amit magunk is megvennénk. És meg is vesszük. Csatlakozz hozzánk, és próbáld ki a mindig megbízható minőségű saját márkáinkat!

divider

A mindig nyerő lapok

 

Úgy tartják, a kártyában a szerencse forgandó. A Dacello-val viszont más a helyzet. Ezekkel a kártyákkal és a csomagolásban rejlő hőkezelt, magas hústartalmú felvágottakkal csak nyerni lehet! A Dacello elindításánál azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a lehető legjobb minőségű felvágottat kínáljuk a legbarátibb áron. A kínálatban a hazai kedvencek mellett olyan különlegességek is helyet kaptak, mint a fekete erdei és prágai sonka, vagy a hagyományos magyar szalámi. Az ízélmény garantált és ráadásul a pénztárcát is kíméli. Ilyen áron ilyen magas hústartalom tényleg ritka szerencse. Igazi nyerő lapjárás.

divider

Az otthon ízei

 

A Pappudio a modern megoldásunk a házias ízek iránti igény és az időhiány problémájára. A mindennapi rohanásban mindannyian vágyunk az otthon ízeire, de a rendelkezésre álló időnk egyszerűen véges. A Pappudio-val sikerült egy fedél alá hoznunk a hagyományos recepteket, a kiváló ízeket és a nagyszerű árakat. A kínálatból rendelhető egyszerű és közkedvelt ételek mellőznek minden felesleges ízfokozót és adalékanyagot. A Pappudio cégcsoportunk teljesen saját márkája, nincs köztes beszállító, senki sem áll a vásárló és közénk. Tudjuk, hogy mit adunk neked, és garantáljuk a minőséget. Ezek a levesek, tartalmas főételek és desszertek nemcsak időt spórolnak meg, de megkönnyítik a tervezést is a mindennapokban. Az egyszerűbb előételektől a legfinomabb desszertekig minden olyan, ahogy magadnak készítenéd.

divider

A kedvenc halpiacod

 

Nincs két egyforma halász. Ahogy nincs két egyforma halas sem. Ezért bemutatjuk a város legjobb fenntartható halpiacát – a Kifli új saját márkáját - a Fjorut! Ezek a halak tiszta forrásból származnak, ahol minden egyes beszállítót jól ismerünk. Ők a legjobb minőségű halat fogják ki neked, mi pedig a kihalászástól számítva akár 48 órán belül az ajtódig szállítjuk. Minden darabot gondosan feldolgozunk, hogy olyan magas minőséget biztosítsunk, amelyet egyetlen másik halpiacon sem találsz meg. Célunk nemcsak a hal - mint egészséges fehérjeforrás - népszerűsítése, hanem a halászat fenntarthatóságának elősegítése is, hiszen az ökológiai tudatosság köztudottan a szívügyünk. Meglátod, a Fjoru egyszerűen a kedvenc halpiacod lesz a városban!

divider

Tejes szerelem

 

A Miil jelentése: szeretni való tejcsodák, nagyszerű áron. A Miil tejből készült finomságait csak a Kifli polcain találod meg, egytől-egyig fantasztikusan jó áron. A Miil megannyi finomságot tartogat a tejtermékek szerelmeseinek. Ha te is egy igazi sajtimádó vagy, akkor aligha tudsz majd betelni tömb- és szeletelt sajtkínálatunkkal. Neked sem teljes a napod tej nélkül? Akár reggelire, akár napközben fogyasztod, vagy épp a főzés elengedhetetlen kelléke, a Miil-re mindig számíthatsz. Vagy joghurt rajongó vagy? Akkor te és a Miil egymásra találtatok. Legyen kedvenced a natúr, a gyümölcsös, a krémes vagy akár a BIO joghurt, mi mindegyikből hoztunk neked. De ha ízletes túrót, tejfölt és krémsajtot keresel, ezekre is van válaszunk. Vár milliónyi finom íz!