Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Oonly

Többé nem kell lemondanod az ásványvíz minőségről ahhoz, hogy környezettudatosan dönts.

Mi az Oonly?

Egy fenntartható innováció, napjaink egyik legfontosabb problémájának, a környezetszennyezésnek a csökkentésére. Az Oonly-val újra gondoltuk a betétdíjas palackok rendszerét, 21. századi környezetbe ültettünk át, és így megszületett az Oonly rendszer.

Zero Waste:

Egy Oonly palack életciklusa során akár harmincszor is megfordulhat.

Ha megvásárolsz egy Oonly palackot, megiszod a vizet, majd visszajuttatod
a palackot hozzánk mi azt rendkívül magas hőfokon
fertőtlenítjük, újra töltjük és a folyamat kezdődik előröl. Nincs műanyag szennyezés, csak kristálytiszta, természetes ásványvíz.

A palackok és a többi tartozék életciklusa végén mindent 100%-ban újra hasznosítunk, így az Oonly teljes folyamata műanyag szeméttől mentes.

 

 

Az ásványvíz:

Az Oonly-val nem kell lemondanod a minőségi ásványvízről azért, hogy környezettudatos maradj, mert minden Oonly palackot Vis Vitalis ásványvízzel töltünk meg.

A Vis Vitalis, a Pannonhalmi Főapátság kiemelkedő minőségű, természetesen kristálytiszta ásványvize.

Az Oonly rendszernek köszönhetően ezt a tisztaságot a folyamat teljes egészében meg tudjuk őrizni.

Az Oonly 1,5 literes kiszerelésben érhető el, a szénsavval dúsított változat sötétkék, a szénsavmentes változat pedig világoskék kupakot kap.

A palack:

100%-ban BPA mentes Tritan palackot használunk, amely akár 110C fokon mosható, majd csíramentesen újratölthető.

 

A Tritan palack erős falú, strapabíró, magas hőfokon fertőtleníthető. Így egy Oonly palack akár évekig a körforgás része lehet, a jelenleg elérhető egyszer használatos PET palackok helyett.

 

A fenntarthatóság jegyében, nem használunk fóliacímkét. A palack oldalára mosásálló festékkel kerülnek megjelenítésre az információk. Így a szénsavval dúsított és szénsavmentes palackok ugyanúgy néznek ki, mindössze a kupak színe az, ami megkülönbözteti őket.

Ha először vásárolsz Oonly-t

Ha van már cserepalackod