• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Nőnap

Lányok, asszonyok és édesanyák, szerelmek, barátok és kolleginák – mind megérdemelnek egy gesztust, amivel kifejezzük tiszteletünket. A nőnap remek apropó arra, hogy külön elismerjük mindazt a törődést, kedvességet, gondoskodást, amit kapunk a minket körbevevő hölgyektől. Mindenki másért érdemli meg a hálát: a szupernagyi, aki bármire képes az unokájáért; a nyolckarú istennőre hajazó anyuka, aki egyszerre látja el a munkáját, a gyerekeket és a háztartást; a jól tanuló leány, akire a testvére a legabszurdabb helyzetekben is számíthat. Kigyűjtöttünk néhány ötletet, amit házhoz rendelhetsz március 8-a alkalmából (Kifli-tipp: közvetlenül az ajándékozott címére vagy munkahelyére is kérheted a meglepetést). Éljenek a nők, köszönjük, hogy vagytok!

Az örök üzenet

Nincs olyan nő az univerzumban, aki ne hatódna meg egy szép virágtól. A Kifli nem csak szemléletben zöld, hanem konkrétan is, hiszen hatalmas növényválasztékkal állunk rendelkezésre. Köss a csokorra vagy a kaspóra egy szeretet-lufit, hadd repüljön az ajándékozott is a boldogságtól.