Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Nőnap

 

Mosolyogtasd meg a kedvenc hölgyeidet nőnap alkalmából! Biztosan akad jópár hölgy a te családodban és környezetben is, aki megérdemli, hogy megajándékozd – természetesen nem csak ezen a napon, de azért örömteli, hogy létezik egy dedikált nap a nők éltetésére. Megkérdeztük női beszerzőinket, hogy milyen termékeket tudnak ajánlani meglepetés gyanánt, amelyeket szintén női beszállítóktól rendelnek be. Mutatjuk a minden igényt kielégítő, különleges válogatásukat – és a többi tematikus ajánlatunkat is, hogy mindent egy helyről rendelhess meg nőnapra.

Egészségtálak Katinka ajánlásával

 

 Hosszú Katinka, országunk egyik legnagyobb női büszkesége nemrég megnyitotta Koool nevű éttermét, és kiváló alapanyagokból készített egészégtáljait tőlünk is megrendelheted. Az ízléses, nemzetközi ihletésű, glutén-,tej-,cukor- és tojásmentes főételek üzenete, hogy „ha jót eszel, jól leszel!”

Mennyei sütik, legendás forrásoktól