Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Nőktől nőknek: Kiflis hölgyek nőnapi ajánlatai

Nőktől nőknek: Kiflis hölgyek nőnapi ajánlatai

Arra gondoltunk, hogy  közelgő nőnap kapcsán egy kicsit elkalauzolunk titeket a kulisszák mögé, és bemutatunk nektek bájos szuperhősnőket mind a két frontról, az a beszerzői és beszállítói oldalról egyaránt. Elkaptunk pár szóra néhány Kiflis kolleginát, hogy meséljék el, mire és kire a legbüszkébbek a munkájuk kapcsán.
 

Aki megadja a mindennapi kenyerünket

– Hálás vagyok azért, hogy a pékség és cukrászat választékért felelhetek, hiszen a Kifli több mint kifli, ezért igyekszem a vásárlóinknak folyamatosan a legjobbat keresni és nyújtani – lelkesedik Bujdos Fanni. – Ennek érdekében a mindennapi péktermékek mellett a kiváló természetes kovászos kenyerek és péksütemények is megtalálhatóak. Szakmai sikerként élem meg az olyan neves cégek elcsábítását a Kiflihez, mint a neves múltú Gerbeaud Cukrászda, vagy a szupermenő The Box Donut, és nem mellesleg külön öröm számomra, hogy az élükön sikeres női vezetők állnak. Büszke vagyok arra, hogy egy ilyen gyorsan növekvő, innovatív cégnél dolgozhatok, amely nap mint nap kihívások elé állít bennünket, és izgalmas látni, ahogy a mögötte álló csapat folyamatosan megugorja legjobb tudása szerint ezeket az akadályokat. A csapatom fantasztikus: nem csupán a széles választék kialakítása és napi rögtönzött feladatok rugalmas végrehajtása miatt, hanem a csoportdinamika és az összetartás miatt is.
 

Aki a színvonalas italozások felelőse

– Az alkoholos ital kategória-felelőseként szívügyem, hogy a Kiflis vásárlók minőségi italválasztékból választhassanak és hétről-hétre kedvező ajánlatokkal találkozzanak – meséli Rosta Anna. – Örömmel tölt el, hogy ilyen módon hozzájárulhatok az ünnepi pillanatokhoz, a szeretett személyekkel töltött alkalmakhoz vagy akár a minőségi énidőhöz egy pohár kellemes ital társaságában. Célom továbbá, hogy senkinek se kelljen kimaradnia a „buliból”, így egyre több mentes (alkoholmentes, vegán, cukormentes, gluténmentes stb.) ital lesz majd megtalálható az oldalon.
 

Egy ifjú Padawan, akit inspirálnak

Még nagyon kezdő junior beszerző vagyok, de arra vagyok a legbüszkébb, hogy ezidáig mennyi tapasztalatot szereztem és mennyit tanultam – mondja alázattal a hangjában Farkas Anna. – Ez nagyban köszönhető a közvetlen manageremnek, Zsófinak, aki amellett, hogy anya, 110%-ig helytáll a munkájában. Inspiráló ilyen női példaképektől tanulni nap mint nap. Nemrég óta a közvetlen csapatomban hárman vagyunk nők – Zsófi, Erika és én –, kíváncsian várom, hogyan tudjuk egymást erősíteni beszerzőként.
 

Aki az ételérzékenyekre is figyel

Lakatos Erika vagyok, és Speciális, Fagyasztott és Újratölthető kategóriákért felelek a Kiflinél, és kiemelt célunk, hogy a speciális étrendet követők ne hátrányként éljék meg érzékenységüket – veszi át a szót az imént említett beszerzőnk. – A fagyasztott kategórián belül minél több időt és energiát megspóroló, egészségtudatos, jó minőségű, félkész és kész termékeket igyekszem belistázni, az Újratölthető kategórián belül pedig a környezettudatosság erősítésére és a magyar termelők által beszerzett áruk támogatására vagyok büszke a munkámban. Hogy néhány példát említsek, a Naturtrade Hungary Kft.-től Labát Anita kereskedelmi vezetőtől széles választékot kapunk a mentes vonalon, a Szafi Products Kft. & Szafi Fitt Kft. egyik új ügyvezető tulajdonosától, Ipits Anitától számos segítséget kapunk az új Szafi termékek fejlesztésében (speciális és fagyasztott vonalon is), Szűcs-Bálint Andrea, az Infinisweet Kft. ügyvezetője pedig tisztán, allergénmentesen, kompromisszumok nélkül biztosít nekünk mindenféle finomságokat.
 

Aki exkluzív készételekkel színesít

– A Felvágott-Készétel mellett a Bisztróért felelős beszerző vagyok – mutatkozik be Turgyán Renáta. – Munkám során büszke vagyok arra, hogy olyan éttermekkel dolgozhatunk együtt, amelyek értéket és egyediséget, illetve exkluzivitást hoznak a kifli.hu választékába. Kiemelten fontos számomra, hogy a termékekkel minden vásárlónk elégedett legyen, így sokszor mi is részt veszünk a prémium ételek termékfejlesztésében. Jelenleg éppen egy hatalmas újdonsággal készülünk: nemzetünk női büszkeségének, Hosszú Katinkának a kedvenc ételeit szállítjuk vásárlóink otthonába, az általa forgalmazott Koool márkanév alatt. Ezek egészséges, színes, tápláló, ráadásul mindenmentes fogások.


Boldog nőnapot kíván a Kifli.hu csapata!