Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Idén országosan bevezették a kötelező visszaváltási rendszert, vagyis a DRS-t (Deposit Refund System). A betétdíjas termékek körébe a belföldön forgalomba hozott 0,1-3 literes űrtartalmú italcsomagolások – műanyag és üvegpalackok, fém italos dobozok – tartoznak.

Bár a törvény nem írja elő az online kereskedelem részére a kötelező visszaváltást, a Kiflinél erre van lehetőséged, mivel kötelességünknek érezzük, hogy a visszaváltásában segítsünk nektek, és ezekkel a palackokkal vagy dobozokkal ne kelljen elmenned az automatákhoz. A visszaváltási szándékodat elég, ha az ajtóban jelzed a futárnak, nem kell előre szólnod róla.

Mivel ez komoly logisztikai kihívást jelent számunkra, arra kérünk, hogy segíts nekünk a visszaküldésnél az alábbiakban:
 

- Kötelező visszaváltási díjas terméket (nem összepréselve) az erre rendszeresített, ragasztószalaggal lezárható zsákban tudsz visszaküldeni, amit a futárjaink kezelnek.
 

- A futárautóinkban nagyon szűkös a rendelkezésre álló hely, ezért szállítási címenként 1 zsák visszaszállítását tudjuk vállalni, maximum 10 darab műanyag vagy fém dobozzal.
 

- A zsákba kérjük, hogy csak annyi palackot tegyél, amennyi sérülés, horpadás és összenyomás nélkül belefér. A zsák végén lévő ragasztócsík maradjon szabadon, hogy azt légmentesen le lehessen zárni. A zacskót végül a futár fogja lezárni, miután ellenőrizte annak tartalmát.
 

- Kérjük a zacskóba csak ép vonalkóddal és MOHU logóval (lásd lentebb) ellátott, sérülésmentes, nem összenyomott palackokat, dobozokat tegyél. A futárunk csak ezekért fogja tudni jóváírni a krediteket, a MOHU nekünk is csak ezeket a tételeket fogja megtéríteni, a sérülteket nem. A palackokat tehát visszautasítjuk, ha a gép nem tudja leolvasni a logót és a vonalkódot.
 

- A visszaküldést követően a futárunk kreditben jóváírja a visszaküldött palackok és dobozok ellenértékét (amely rá van írva a csomagolásra a vonalkód mellett: 50 Ft), amelyet a következő vásárlásnál tudsz levásárolni. Amennyiben mégis a pénz visszautalását kérnéd, telefonon vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.

Mutatjuk a műanyagmentes megoldásainkat is!
 

Ha pedig egyáltalán nem akarsz felesleges hulladékot termelni, nálunk remek PET-palackot kiváltó, környezetbarát alternatívákat találsz vízszűrő kancsóinkkal és szűrőbetétjeinkkel, sőt, kínálunk visszaváltható palackos, hazai Oonly ásványvizeket savas és mentes kivitelben egyaránt.
Valamint megtalálod a Kiflin a SodaStream készülékeket is – amellyel otthon tudsz egyszerűen készíteni szabályozható szénsav-erősséggel szódát vagy üdítőt –, a hozzájuk passzoló szörpökkel, illetve régi és új típusú cseregázakkal. 

 

Köszönjük, hogy velünk zöldülsz, minden apró lépés számít!