Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

Szereted a piacozás élményét, de a kakassal hajnalban kelést meg a sok cipekedést már kevésbé? A minden nap, 0-24 óráig nyitva álló Kifli piactere a megoldás!

Gondosan válogattuk össze a legjobb helyi portékákat és kézműves finomságokat, akiknek becsületbeli ügy a minőség és a természet szeretete. Kóstold meg a szuperfriss húsokat, zöldségeket-gyümölcsöket, kézzel készített pékárukat, tejtermékeket és kamrába való alapanyagokat – nem beszélve a csak nálunk kapható különlegességekről – akár 90 perccel a rendelés leadása után!

Alant láthatsz pár exkluzív terméket, amelyeket máshol nemigen tudsz beszerezni, csak a Kiflin. És ha valamivel nem vagy elégedett, nem kell visszamenni a kofának magyarázkodni: mi nem kérdezünk, hanem rögtön visszatérítjük az árát.

Húsban húzónevek vagyunk

 

Húst és halat bármelyik élelmiszerboltban vehetsz, de ilyen széles választékot és kiváló színvonalat nem találsz minden sarkon, mint nálunk! Például a vadakra specializálódott hazai családi vállalkozás, a Nativus nem véletlenül nyerte el anno az Élelmiszeripari Nagydíj I. helyezését, süsd meg az őzcombjukat és rájössz! A magyar Terra Pannonia angus marha lábszárából pedig olyan pörköltet, gulyáslevest vagy steaket készíthetsz, hogy ihaj! No és egy ínyenc halvacsorával sem várnád meg a következő karácsonyt, ugye?