• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Kerülj kékbe a Kifli.hu-val!

 

Április 2-án ismét kékbe borul a világ társadalmilag fogékony része, hogy felhívja a figyelmet az autizmussal élők nehézségeire és a korai fejlesztés jelentőségére. A kék ugyanis az autizmussal élők közös színe, jelképük pedig a puzzle forma. A Kis Lépések Alapítvány kampányának kiemelt partnere idén a Kifli.hu: a közös együttműködés során 2023.03.29 - 04.25. között rendelhető az egyedi, fehércsokis tarte süteményük. Ez azt jelenti, hogy az oldalunkon rendelt desszert megvásárlásából befolyt összegből te is támogathatod a Kis Lépések Alapítványt, ahol autizmussal élő gyermekeket fejlesztenek. A kampány a nyitottság és elfogadás szellemiségét hirdeti azzal az üzenettel, hogy a MÁS nem kevesebb. Kerülj kékbe a Kifli.hu-val!

Fehércsoki, málna és a kék marcipán

 

 A Kis Pékinas kézműves francia süteménye eleve jólesik majd, hát még azzal a tudattal, hogy milyen ügyet támogat a nassolásod.