Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Húsvéti készülődés

A húsvét egyeseknek a legfontosabb keresztény szimbólumot és a böjt utáni időszakot, másoknak a termékenységet és az újjászületést szimbolizálja, a kisebbek pedig a csokitojás-keresés miatt várják epekedve az ünnepet. Számunkra azonban egy dolgot jelent: színvonalasan kiszolgálni az összes vásárlói igényt, amely ilyenkor felmerül, hogy nyugodtan és kellemesen ünnepelhessenek a Kiflis családok. Omlós fonott kalácsok, szabadtartású és törésgaranciális tojások, adalékmentes kötözött sonkák, főként helyi termelők friss-roppanós zöldségei és tejtermékei, nívós koccintós italok, vendégváró sós-édes falatok, valamint népszerű, különleges és mentes csokinyuszik egy helyen.

Felvágós sonkategória

Igazán meggyőző a sonka- és csülökkínálatunk, akár böjt utáni első harapásnak, akár annak apropóján, hogy összeüljön a család jókat enni az ünnepi időszakban. Ha neked is összefut a nyál a szádban attól, ha megérzed egy békebeli, füstölt hússzelet illatát, és rögtön tunkolnád is valamelyik pikáns szószba, hogy összeérjenek az ízek…nos, akkor ne görgess tovább. Szerezd be tőlünk a klasszikus vendégváró kötözött sonkákat és gusztusos csülköket.