Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Mi lehet jobb egy halnál? Hát kettő hal! És mivel teheted még finomabbá az ízek összjátékát? Ha átgondoltan válogatod össze, hogy mi kerüljön egy tányérra és a menüsorba velük. Ezt viszont megtettük helyetted: íme egy sor zöldség, köret (például az Alce Nero BIO rizottónak való, szuperfinom fehérrizse), ital, desszert, amellyel felejthetetlen halvacsorát csaphatsz - és pár BBQ-kiegészítő, hogy ne tréfáljanak meg a hiányzó részletek. Sajátmárkás Fjoru halaink pedig fenntartható forrásból úsznak a tányérodra, a kifogástól számítva akár 48 órán belül.

A természet örökzöld divatszíneit ajánljuk a mediterrán étrendhez csodaszép, minőségellenőrzött zöldségeinkhez. Egyik büszkeségünk a hazai, frissen szedett ceruzabab - Egri József nagykamarási termelőtől -, telis-tele vitaminnal és ásványi anyaggal.