Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Sensodyne -Parodontax nyereményjáték

        Vásárolj 2 db bármilyen Sensodyne vagy Parodontax terméket és

 

           NYERJ 3 MEGHITT TÉLI NAPOT LILLAFÜREDEN 2 FŐ RÉSZÉRE.

 

 

A GSK termékeinek története több mint 160 évre nyúlik vissza. Küldetésünk, hogy segítsünk az embereknek abban, hogy többre legyenek képesek és teljesebb életet éljenek. A szájápolás szakértői vagyunk, ötvözzük a fogyasztók igényeit és a tudományt.

 

 

Szúró fájdalmat érzel, amikor bizonyos élelmiszereket fogyasztasz? Nem mindennapos probléma, sőt inkább csak alkalmi bosszúságot okoz? Akkor feltehetőleg dentin túlérzékenységed, vagy más néven fogérzékenységed van.

 

A fogérzékenység okozta fájdalom világszerte minden harmadik embert érinti, gyakori fogászati ​​probléma, mely idővel súlyosbodhat, jellemzően íny visszahúzódás vagy a zománc kopása eredményeként. A Sensodyne fogkrémet fogorvosok a világ minden táján ajánlják az érzékeny fogakra és a saverózió ellen egyaránt. A Sensodyne hosszan tartó védelmet nyújt az érzékeny fogaknak.

 

Ha érzékeny fogakkal rendelkezel, a Sensodyne termékek használata nagy változást jelenthet.