• Kedves Kiflis! Rendelj kedden vagy szerdán (legkésőbb csütörtöki átvétellel), és amennyiben fizettél szállítási díjat, kreditben jóváírjuk a fiókodban utólag, 72 órán belül.

Frissen neked szüretelve

Mit jelent nálunk a „Frissen szedett” címke? Pontosan azt, aminek tűnik! Az ezzel fémjelzett zöldségeket és gyümölcsöket a magyar termelők az érés legoptimálisabb pillanatában szedik le, és mi a rendelés napján, akár már 12 órán belül kiszállítjuk neked. Ezzel jelentősen lecsökkentjük a termék tranzitban töltött idejét, garantálva, hogy te mindig friss zöldséget kapj kézhez. A szezon áprilistól októberig tart és sosincs esőnap: támogasd jó szájízzel a magyar gazdaságot!

 

 

Hogyan lehet mindig friss a zöldség a Kifli.hu-nál?

 

És lássuk, hogyan működik ez a hagyományos boltoknál

 
 

A Kifli.hu-nál a minőség mellett a tisztességet is szem előtt tartjuk. A magyar termelőktől frissen betakarított zöldségeket és gyümölcsöket olyan árakon kínáljuk, ami valóban fedezi a beszállító munkáját, törődését és gondoskodását. Így támogatjuk a hazai gazdaságokat és neked is valódi, földben termett, csakis az érés után leszedett zöldségeket és gyümölcsöket kínálunk.

 
 
 

Miért fogyasztanál több száz kilométerről behozott, sokszor éretlenül szüretelt zöldséget és gyümölcsöket, ha itthoni, csodás termésből is válogathatsz? Támogasd velünk együtt a helyi gazdákat, akik szeretettel és gondoskodással termesztik ízletes portékáikat. Vidéki életérzés az otthonod kényelméből: a „Frissen szedett” címkével ellátott zöldségeket és gyümölcsöket a szedéstől számítva akár 12 órán belül az ajtódig szállítják mosolygós futárjaink.