Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Frissen neked szüretelve

Mit jelent nálunk a „Frissen szedett” címke? Pontosan azt, aminek tűnik! Az ezzel fémjelzett zöldségeket és gyümölcsöket a magyar termelők az érés legoptimálisabb pillanatában szedik le, és mi a rendelés napján, akár már 12 órán belül kiszállítjuk neked. Ezzel jelentősen lecsökkentjük a termék tranzitban töltött idejét, garantálva, hogy te mindig friss zöldséget kapj kézhez. A szezon áprilistól októberig tart és sosincs esőnap: támogasd jó szájízzel a magyar gazdaságot!

 

 

Hogyan lehet mindig friss a zöldség a Kifli.hu-nál?

És lássuk, hogyan működik ez a hagyományos boltoknál

A Kifli.hu-nál a minőség mellett a tisztességet is szem előtt tartjuk. A magyar termelőktől frissen betakarított zöldségeket és gyümölcsöket olyan árakon kínáljuk, ami valóban fedezi a beszállító munkáját, törődését és gondoskodását. Így támogatjuk a hazai gazdaságokat és neked is valódi, földben termett, csakis az érés után leszedett zöldségeket és gyümölcsöket kínálunk.