• Kedves Kiflis! Készülj fel előre velünk - tömeg és sorban állás nélkül - a május 19-20-ai munkaszüneti napokra! Pünkösdkor ugyan mi is zárva tartunk, de előrendelést természetesen fogadunk.
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
FÖLD VILÁGNAPJA

A Föld napja (április 22.) alkalmából világszerte 175 országban hívják fel a figyelmet a természet, illetve a bolygó megóvására. A mozgalom egyik jelmondata az, hogy „ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?” Mi segítünk abban, hogy te is hozzájárulhass – akár csak egy-egy apró rutin megváltoztatásával – a környezetvédelemhez. Van, aki ezen a jeles világnapon fát ültet, és akad, aki erdőtakarítást végez ebből az apropóból, mi pedig – mint minden nap – megpróbáljuk egyre zöldebbé tenni a Kiflit. Alacsony károsanyagkibocsátású CNG autóinkkal, újrafelhasználható öko-táskáinkkal, illetve a Mentsd meg az élelmiszert és az Újratöltve programunkkal mutatunk példát. Ezeken felül a hétköznapi élet számos területén (étel-ital, szépségápolás, állattartás és háztartási kellékek) tudunk számos bolygóbarát alternatívával szolgálni.

Tejmelői specialitások

Tejtermékben otthon vagyunk és házi ízeket szállítunk, leginkább visszaváltható üvegcsomagolásban. Olyan beszállítóink vannak, mint az Élő Bolygó bakonyi biodinamikus családi mintagazdasága; a a Bio Alpenmilch, amely természetes és fenntartható módon kezeli gazdaságait és teheneit csak hagyományos módszerekkel eteti; vagy a Mit iszol? Budapest családi kezdeményezésből kinőtt, extravagáns alternatív magitalokat forgalmazó vállalkozása. A hazai termelőket erősíti továbbá az On Natural, amelynek 100%-ban valódi növényből készült termékei sem tartósítószert, sem ízfokozó mesterséges anyagokat nem tartalmaznak.