Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
bambi

A Bambi az ötlet tökéletes kivitelezésének eredménye. Ezért kerestük a legtisztább forrást a térképen, egy receptet, egy kézműves kezét, a pontos ízeket, és a legroppanósabb buborékot. Kiváló minőségű italaink régóta ismert eljárással készülnek és valamennyi összetevőjük természetes. A Bambi örökségéből a legértékesebb részeket, a nevet és a hozzá kapcsolódó érzeteket megtartottuk, a kinézetét valamint a belső összetevőjét a legfrissebb trendekhez igazítottuk, hogy létrehozzuk Magyarország első nemzetközi szinten elismert frissítőjét. Csatlakozz hozzánk a nyári strandokon és tedd magadévá a Bambi életérzést!

NARANCS ÍZŰ SZÉNSAVAS ÜDÍTŐITAL SEVILLAI NARANCSVIRÁGGAL

Frissítő üdítő, melyet finom botanikai infúziók és friss forrásvíz keveredésével természetes módon fermentálunk. A narancs rostjai a frissen szedett narancsot, a narancsvirág illata a végtelen narancsligetek festői szépségét idézi 100% természetes összetevőkkel.

CITROM ÍZŰ SZÉNSAVAS ÜDÍTŐITAL

 

A nyári citromos limonádé egy teljesen új, frissítő gazdag citrusos dimenziót kapott. Finom botanikai infúziók és friss forrásvíz keveredésével természetes módon fermentált frissítő üdítő.

GYÖMBÉR-BORÓKA ÍZŰ SZÉNSAVAS ÜDÍTŐITAL

 

Hagyományos botanikus ital boróka kivonattal. Tele kiváló 100%-ig természetes összetevőkkel és a legfinomabb gyömbérrel. Az eredmény összetett gyömbér íz, fűszeres borókás lecsengéssel

REBARBARA ÍZŰ SZÉNSAVAS ÜDÍTŐITAL

 

A rebarbara újra felfedezett régi kedvenc nagymamáink kertjéből. A sokáig gyógyhatása miatt ismert rebarbara hasznos növényi rostokat tartalmaz, jellegzetes fanyar íze a nyár egyik különlegessége, amit a Rebarbarás Bambi most szűretlenül megidéz.