Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Márton napján nem csupán azok örülnek, akiket így hívnak, hanem a húsimádók is. Mi elhoztuk nektek a kötelező liba-kacsa tematikát a lehető legmagasabb színvonalon és kiemelkedő választékkal, és a hozzáillő újborokat, köreteket, szószokat, pékárukat és zöldség-gyümölcsöket egyaránt. Úgyhogy ideje alaposan belakmározni annak, aki tartja az utána következő 40 napos böjtöt, és persze annak is, aki egyszerűen csak imád jókat enni.  Mit vihetünk akár 90 percen belül az ajtódig?

Baromfik ízorgiája

Liba és kacsa, comb, mell és máj, omlós és ropogós... ezt nevezik a bőség zavarának, de ne aggódj, nem kell választanod a minden igényt kielégítő hentespultunkból: kivisszük mindet, amit csak megkívánsz, aztán legfeljebb bedobod a frigóba, amire most nem jut kapacitás!

Ez nagyon zsír!

Az igazi magyar virtushoz hozzátartozik, hogy imádjuk a zsírt, no persze nem akármilyet és nem akárhogyan. Köszöntünk a minőségi magyar tepertők, kacsahájak és libazsírok világában, úgyhogy elő a puha kenyerekkel és lilahagymákkal!