Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Kóstolj bele a friss újdonságokba!

 

Az általában novemberre elkészült bor a következő szüretig újbornak számít. Ezekre jellemző, hogy érlelés híján frissek és gyümölcsösek, illetve alacsony a tannin-tartalmuk is. Meghozzuk a kóstolási kedvet, hiszen most számos újbort 15% kedvezménnyel adunk 2 db-tól! Nálunk a palackokat sem kell egyesével forgatnod a polcon az évjáratért, összeszedtük neked az újborokat, méghozzá kiemelkedően széles választékban! Nos, ajánlhatunk pár izgalmas ízt a 2023-as szezonból, például a villányi Gere & Schubert és a Bodri palackjait?

Azért teremtek, hogy feldobják az étkeket

Ha vitamindús zöldségekre, gyümölcsökre és fűszernövényekre vágysz, amelyek olyan guszták, mintha te magad válogattad volna őket a piacon, akkor a legjobb helyen keresgélsz. Legyen az savanyúság, köret, ízesítés, fűszerezés vagy csak egy kis plusz pikantéria, mi garanciális minőségben visszük a friss terméseket!