• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Amit érdemes tudni rólunk

Amit érdemes tudni rólunk

 

Kedves Érdeklődő, köszöntünk a Kifli.hu-nál!

 

Mi egy ügyfélbarát online szupermarket vagyunk. Egyelőre Budapesten, Pest megyében számtalan településen, a Velencei-tónál, Székesfehérváron és a Balatonnál szállítunk ki, de folyamatosan terjeszkedünk.

 

Nyitvatartásról, kiszállítási területekről és egyéb információkról ITT  találsz részletes tájékoztatót.

Ha bármilyen kérdésed vagy észrevételed van, keress minket az alábbi elérhetőségek egyikén:

> Telefon: 06 80 444 333

> E-mail: info@kifli.hu

 

Kifli.hu - Hozzuk a minőséget!

 

 

Nagy valószínűséggel még aznap ki tudjuk szállítani a megrendelésedet. Sőt, expressz szolgáltatásunk keretén belül rendelésedet akár 90 perc alatt, alapjáraton pedig akár 3 órán belül kiszállítjuk, forgalomtól és kiszállítási címtől függően.

 

Válaszd ki a pontos kézbesítési időt. Az időablakoknak köszönhetően egy adott órát vagy negyedórát tudsz meghatározni, hogy mikor szeretnéd átvenni a megrendelésedet.

 

A házhozszállítás 24.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes

 

A megrendelésedet az átvételkor készpénzben is rendezheted. Emellett lehetőség van bankkártyával fizetni a vásárlást, átvételkor vagy a rendelés véglegesítésénél.

A vásárlás megkezdése előtt regisztrálj!

 

Folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat és a kínálatunkat, hogy mindenki megtalálja nálunk a számítását!

 

Érdemes hozzánk napi szinten visszanézni, hiszen szinte mindig van valami új a kínálatunkban. Ha van bármilyen személyes kedvenc terméked, amit szívesen vennél tőlünk, írd meg nekünk! Igyekszünk mihamarabb beszerezni, így majd már házhoz tud jönni hozzád a kedvenc finomságod.

 

 

Add meg itt, hogy miket vásárolnál tőlünk szívesen!