• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

Tudjuk, hogy mindig van valami, amit el kell intézni, akiről gondoskodni kell és ami felülírja a terveket. Úgyhogy írd be a határidőnaplódba, hogy most saját magaddal meetingelsz, és foglalkozz a tested minden porcikájával! Mi hétről hétre, egy hónapon keresztül bemutatjuk neked, hogy milyen termékeket ajánlunk a szájápolás, testápolás, hajápolás és női higiénia terén, hogy segítsünk még hatékonyabb napi rutint kialakítani a számodra. Szeresd magad annyira, hogy megtiszteled a tested a legjobb kellékekkel – ne add alább, hiszen neked lesz!

The Body Shop a Kiflin!

 

A fenntartható, vegán, állatkísérlet-mentes és etikus üzleti modelljéről híres márka szépségápolási csomagjait tőlünk is beszerezheted. Illatozz tudatosan!