Navigáció kihagyása
  • Megérkezett a karácsonyi katalógusunk, amiben rengeteg inspirációt találsz és minden oldalon egy kis varázslat fogad. Lapozd végig és vásárolj be néhány kattintással! 

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

Hozzávalók 4 adaghoz

  • 500g Gallio pulyka light darálthús
  • 4 db hamburgerzsemle
  • 140 g brie sajt
  • 8 szelet bacon
  • 8 g őrölt fahéj
  • 120 g római saláta
  • 100 g pirított hagyma
  • 80 g áfonyadzsem
  • 100 g majonéz
  • 30 g darált dióbél
  • 2 g szárított, aprított zsálya

🌿 Zsályás-diós majonéz

  • 1
    Egy tálban alaposan keverjük össze a majonézt, a diót és a zsályát.

🥓 Fahéjjal grillezett bacon

  • 1
    A baconszeleteket helyezzük forró grillre vagy serpenyőbe. Az első oldalát süssük ropogósra. Fordítás után a már megsült oldalát szórjuk meg szeletenként kb. 1 g őrölt fahéjjal, majd süssük készre.

🔥 A Bamba Pulyka Burger összeállítása

  • 1
    Pirítsuk meg enyhén a zsömléket, és a bucik alját kenjük meg kb. 25 g zsályás-diós majonézzel. Tegyünk rá egy adag római salátát (kb. 30 g). A darált húsból formázzunk 4 db pulykahúspogácsát, süssük meg ízlés szerint forró grillen vagy serpenyőben, és helyezzük a ráolvasztott brie sajttal együtt a salátára. Jöhet rá 2 szelet fahéjjal grillezett bacon. Szórjunk a tetejére pirított hagymát (kb. 30 g). Kanalazzuk rá az áfonyadzsemet (kb. 20 g). Fejezzük be a pirított zsemle tetejével. Jó étvágyat hozzá!
Jancsa Jani - Bamba Marha Burger étteremlánc társtulajdonos, kulináris vezető
A Gallio a pulyka szakértője. Ugyanilyen szakértőt kerestünk a hamburgerek terén. Egy olyan partnert, aki nem fél újragondolni a megszokottat, és ugyanazzal a szenvedéllyel nyúl a pulykahúshoz mint a marhahúshoz. Így esett a választásunk Jancsa Janira és

Hozzávalók 4 adaghoz