Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK AZ ALAPHOZ
- 200 g Gullon cukormentes keksz
- 100 g növényi vajalternatíva
HOZZÁVALÓK A TÖLTELÉKHEZ
- 500 g Vegart Mascarpone helyettesítő növényi készítmény
- 200 ml All in Natural Food Vegaföl
- 100 g agave szirup
- 1 teáskanál vanília kivonat
- 1 citrom reszelt héja és leve
- 150 ml növényi habtejszín
- 1 csomag növényi zselésítő
HOZZÁVALÓK A TORTA TETEJÉRE
- 150 g Gabiyo Eperlekvár
- Eper
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1A cukormentes kekszet törd finom morzsává egy konyhai robotgép segítségével vagy egy zacskóban sodrófával. Keverd össze az olvasztott margarinnal, amíg egységes masszát nem kapsz. Nyomkodd bele egy 22 cm átmérőjű kapcsos tortaforma aljába, és tedd hűtőbe, amíg a tölteléket elkészíted.
- 2Egy nagy tálban keverd simára a vegán mascarpone-helyettesítőt, a vegán tejfölt, a növényi habtejszínt, az agávészirupot, a vanília kivonatot, a citrom reszelt héját és levét. Készítsd el a zselatin helyettesítőt a csomagoláson található utasítás szerint, majd add a krémhez, és alaposan keverd össze.
- 3ntsd a krémet a kekszalapra, és simítsd el a tetejét. Tedd a hűtőbe legalább 4 órára, de legjobb, ha egy éjszakán át hűtöd, hogy a krém teljesen megszilárduljon.
- 4Amikor a torta megszilárdult, kend rá a cukormentes eperlekvárt a tetejére. Díszítheted friss eperrel is, ha szeretnéd.

Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!