1 ADAG
Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK AZ ALAPHOZ
- 600 g zöldbab vagy 1 db 600 g-os vajbab konzerv
- 1 burgonya
- 1 reszelt sárgarépa ( elhagyható, de ezzel is gazdagíthatjuk az ízt)
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 2 evőkanál ManóMenü sütőolaj
- Fél kiskanál só
- Feketebors (őrölt)
HOZZÁVALÓK A HABARÁSHOZ
- 200 ml natúr joghurt
- 1 teáskanál fűszerpaprika
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1A hagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a zöldségeket és felengedjük 300 ml vízzel.
- 2Mikor a burgonya megpuhult villával alaposan összetörjük és hozzáadjuk a joghurtot és a paprikát.
- 3Elkeverjük a főzelékbe és pár percig még hagyjuk hogy megfőjön.
ManóMenü
A ManóMenü alapítója Ambrus Éva, kisgyermekes édesanya. Azt vallja, gyermekünk és családunk táplálása az egyik legfontosabb küldetésünk, ezért ebben szeretne segítséget nyújtani szuper cikkekkel és receptekkel, trükkökkel, praktikákkal megfűszerezve.