Skip navigation
  • Megérkezett a karácsonyi katalógusunk, amiben rengeteg inspirációt találsz és minden oldalon egy kis varázslat fogad. Lapozd végig és vásárolj be néhány kattintással! 

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK AZ ALAPHOZ

  • 2 evőkanál ManóMenü sütőolaj
  • 600 g zöldbab vagy 1 db 600 g-os vajbab konzerv
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • Fél kiskanál só
  • Feketebors (őrölt)
  • 1 reszelt sárgarépa ( elhagyható, de ezzel is gazdagíthatjuk az ízt)
  • 1 burgonya

HOZZÁVALÓK A HABARÁSHOZ

  • 200 ml natúr joghurt
  • 1 teáskanál fűszerpaprika

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    A hagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a zöldségeket és felengedjük 300 ml vízzel.
  • 2
    Mikor a burgonya megpuhult villával alaposan összetörjük és hozzáadjuk a joghurtot és a paprikát.
  • 3
    Elkeverjük a főzelékbe és pár percig még hagyjuk hogy megfőjön.
ManóMenü
A ManóMenü alapítója Ambrus Éva, kisgyermekes édesanya. Azt vallja, gyermekünk és családunk táplálása az egyik legfontosabb küldetésünk, ezért ebben szeretne segítséget nyújtani szuper cikkekkel és receptekkel, trükkökkel, praktikákkal megfűszerezve.

HOZZÁVALÓK AZ ALAPHOZ

HOZZÁVALÓK A HABARÁSHOZ