• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 1 nagyobb édesburgonya
  • 1-2 evőkanál ManóMenü sütőolaj
  • 1 evőkanál kukoricakeményítő (elhagyható)
  • Fél teáskanál fokhagyma granulátum
  • 2 csipet só
  • Ízlés szerint bors (elhagyható)

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1Az édesburgonyát 0,5 cm x 0,5 cm-es hasábokra vágjuk. Hideg vízbe áztatjuk fél órát, majd alaposan leitatjuk róla a vizet.
  • 2 Összekeverjük a kukoricakeményítővel (ha használjuk) a fűszereket.
  • 3Az olajjal összekeverjük a hasábokat és rászorjuk a fűszert. Kis adagonként, hogy ne érjenek egymáshoz a hasábok 20 perc alatt készre sütjük (a sütési idő és a hőmérséklet eszközönként eltérhet,160-180 fok között kb 20 perc).
Kifli tipp
Az állaga miatt 10 hónapos kortól ajánlom.
ManóMenü
A ManóMenü alapítója Ambrus Éva, kisgyermekes édesanya. Azt vallja, gyermekünk és családunk táplálása az egyik legfontosabb küldetésünk, ezért ebben szeretne segítséget nyújtani szuper cikkekkel és receptekkel, trükkökkel, praktikákkal megfűszerezve.

HOZZÁVALÓK