Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 1 nagyobb édesburgonya
- 1-2 evőkanál ManóMenü sütőolaj
- 1 evőkanál kukoricakeményítő (elhagyható)
- Fél teáskanál fokhagyma granulátum
- 2 csipet só
- Ízlés szerint bors (elhagyható)
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Az édesburgonyát 0,5 cm x 0,5 cm-es hasábokra vágjuk. Hideg vízbe áztatjuk fél órát, majd alaposan leitatjuk róla a vizet.
- 2 Összekeverjük a kukoricakeményítővel (ha használjuk) a fűszereket.
- 3Az olajjal összekeverjük a hasábokat és rászorjuk a fűszert. Kis adagonként, hogy ne érjenek egymáshoz a hasábok 20 perc alatt készre sütjük (a sütési idő és a hőmérséklet eszközönként eltérhet,160-180 fok között kb 20 perc).
Kifli tipp
Az állaga miatt 10 hónapos kortól ajánlom.
ManóMenü
A ManóMenü alapítója Ambrus Éva, kisgyermekes édesanya. Azt vallja, gyermekünk és családunk táplálása az egyik legfontosabb küldetésünk, ezért ebben szeretne segítséget nyújtani szuper cikkekkel és receptekkel, trükkökkel, praktikákkal megfűszerezve.