4 ADAG
Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 30 dkg laskagomba
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db leveskocka
- 2 dl Isola Bio rizs főzőkrém
- 4-5 kiskanál étkezési keményítő
- Só
- Bors
- Szerecsendió
- Olívaolaj
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1Tisztítsd meg, majd aprítsd fel a hagymát és a gombát.
- 2Tedd egy fazékba a hagymát és párold üvegesre az olajon.
- 3Add hozzá a hagymához a gombát, majd ízlés szerint fűszerezd sóval, borssal, valamint szerecsendióval és önts hozzá annyi vizet, amennyi épp ellepi.
- 4Néhány perc elteltével add hozzá a leveskockát, majd amikor puhára főtt, botmixerrel turmixold krémes állagúra.
- 5A rizs főzőkrémet dolgozd össze a keményítővel és fokozatosan keverd a leveshez.
- 6Főzd tovább az első forralásig, ezután tálalható.
Kifli Kukták
A Kifli Kukták kedvenc receptjeit gyűjtöttük össze neked a desszertektől az igazi magyaros ételeken át a nemzetközi konyháig. Mi mindet imádjuk!