• Kedves Kiflis! Közeleg a húsvéti ünnep, de nálunk nem kell sorban állnod a finomságokért. Emelt kapacitással készülünk, hogy a rendelésed a lehető legjobb időpontban érkezzen meg hozzád még ma.

Szerezz exkluzív előnyöket az első rendelés után!

Kiszállítás akár 90 percen belül

14 nap ingyenes kiszállítás

100%-os elégedettségi garancia

Budapest területe

Szállítás

Kosár

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 80 dkg gomba vegyesen
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 3 fej vöröshagyma
  • 1 tv paprika
  • 1 paradicsom
  • 1 ek fűszerpaprika
  • 80 dkg csirkemell filé
  • Só ízlés szerint
  • Frissen őrölt tarkabors ízlés szerint
  • Majoranna ízlés szerint
  • 25 dkg száraz tarhonya

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    A gombát megmosom, nagyobb darabokra vágom, egy száraz serpenyőben lepírítom, majd tányérra szedem.
  • 2
    A szalonnát zsírjára sütöm, tányérra szedem, majd a visszamaradt zsiradékon a tarhonyát is megpirítom és ezt is kiszedem a serpenyőből.
  • 3
    A visszamaradt zsiradékon - ha szükséges, még adok hozzá - megdinsztelem a finomra vágott vöröshagymát, hozzáadom az apró kockára vágott paprikát, a feldarabolt paradicsomot, együtt sütöm őket, majd adok hozzá egy kevés vizet és zsírjára sütöm.
  • 4
    Mikor a víz teljesen elpárolgott, megszórom a fűszerpaprikával, hagyom, hogy feloldódjon a zsiradékban, hozzáadom a kockára vágott csirkemellet, pár percig együtt pirítom - de ne nagy hőmérsékleten, nehogy megégjen a paprika, mert akkor keserű lesz -, majd hozzáadom az előzőleg félretett tarhonyát, gombát, szalonnát, alaposan összekeverem, felöntöm annyi vízzel, ami éppen hogy ellepi és alacsony hőmérsékleten, fedő alatt készre főzöm.
  • 5
    A főzési idő alatt, utána pótolhatjuk a vizet, ha nagyon elfőné.
  • 6
    Tejföllel meglocsolva, friss salátával vagy savanyúsággal kínálom.
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK