• Kedves Kiflis! Közeleg a húsvét, és nálunk ezúttal sem kell sorban állnod. Emelt kapacitással készülünk, hogy a rendelésed a lehető legjobb időpontban érkezzen meg hozzád.
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 4 db jófajta kovászos buci, zsemle vagy ciabatta
  • 4 tanyasi tojás
  • 2 kanál majonéz
  • 2 kanál ketchup
  • 1 kanál mustár
  • 1 fej saláta
  • 2 szép paradicsom (kb. 200 g)
  • 1 salottahagyma
  • 2 db savanyú uborka
  • Friss zöldfűszerek vegyesen (pl.: kapor, snidling, petrezselyem)

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A szószhoz összekeverjük az apróra vágott schalotte hagymát, savanyú uborkát, kevés kaprot és snidlinget, ketchupot, majonézt és mustárt.
  • 2A paradicsomot ujjnyi szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk.
  • 3A salátát felcsíkozzuk.
  • 4A zsemlét félbevágva megpirítjuk.
  • 5A tojásokból tükörtojást sütünk.
  • 6A szendvicset a frissen sült meleg tojással tálaljuk.
Kifli tipp
Szeletelt bacont is süthetünk bele. A szósz hamburgerhez is tökéletesválasztás és hűtőben pár napig eláll. Ha nem kapunk zsemlét, két szelet kovászos pirítós között is tökéletes ez a reggeli.
Pataky Péter
Péter az ízes magyar klasszikusok mellett szívesen kalandozik a világ ezerízű játszóterén is. Jelenleg séfként, éttermi tanácsadóként, főzőműsorokban és egy sous vide húsüzem résztulajdonosaként kamatoztatja tudását. Kóstold meg finomságait!

HOZZÁVALÓK