Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből

HOZZÁVALÓK

  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 doboz darabolt paradicsomkonzerv
  • 400 g fürtös paradicsom
  • 250 g száraztészta
  • Bazsalikom
  • Rukkola
  • Kecskesajt

Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.

 

ELKÉSZÍTÉS

  • 1A hagymát vágd apró kockákra, pirítsd meg az olívaolajon, majd add hozzá a finomra vágott fokhagymát. Add hozzá a paradicsomkonzervet és az apró kockára vágott paradicsomot és sózd meg. Közepes hőmérsékleten, fedő alatt kb. 20 perc alatt főzd puhára.
  • 2Amikor már puha, öntsd fel 200 ml vízzel. Add hozzá a száraztésztát és a bazsalikomot, és szintén fedő alatt főzd puhára. Főzés közben néhányszor kavard meg, ha szükséges, önts hozzá még kevés vizet.
  • 3Amikor a tészta megpuhult, adj hozzá rukkolát és forrón, kecskesajttal tálald.

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

  • 1Elkészítési idő: 40 perc
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!

HOZZÁVALÓK