Rendeld meg az összes hozzávalót azonnal a receptből
HOZZÁVALÓK
- 3 evőkanál olívaolaj
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 doboz darabolt paradicsomkonzerv
- 400 g fürtös paradicsom
- 250 g száraztészta
- Bazsalikom
- Rukkola
- Kecskesajt
Az elérhető kínálat a tartózkodási helytől függ. Kérjük, add meg a címed, hogy lásd, mi érhető el nálad.
ELKÉSZÍTÉS
- 1A hagymát vágd apró kockákra, pirítsd meg az olívaolajon, majd add hozzá a finomra vágott fokhagymát. Add hozzá a paradicsomkonzervet és az apró kockára vágott paradicsomot és sózd meg. Közepes hőmérsékleten, fedő alatt kb. 20 perc alatt főzd puhára.
- 2Amikor már puha, öntsd fel 200 ml vízzel. Add hozzá a száraztésztát és a bazsalikomot, és szintén fedő alatt főzd puhára. Főzés közben néhányszor kavard meg, ha szükséges, önts hozzá még kevés vizet.
- 3Amikor a tészta megpuhult, adj hozzá rukkolát és forrón, kecskesajttal tálald.
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
- 1Elkészítési idő: 40 perc
GastroHobbi
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi egy főzős blogból indult kaland, ami ma már ott tart, hogy videóikon átlagosan havonta 15-25 millió megtekintés van, emellett számos receptkönyvet is kiadtak már. Váljon számodra is hobbivá a főzés!