


Wiesbauer
Wiesbauer Grill Sausage Mix
360 g16 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 90 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Wiesbauer Grillkolbász mix
Paprikás: metszéslapon a pépbe szalonna és húsmozaik eloszlása egyenletes, egész kömény a metszéslapon jól látható, füstöl, főtt termék.
Sajtos: szalonna és húsmozaik között a sajtmozaik eloszlása egyenletes, füstöl, főtt termék.
Stuttgarti: a világos, tört fehér húspépben a szalonna és húsmozaik eloszlása egyenletes, főtt termék.
Állományuk tömötten rugalmas, jól összeálló.
Tárolás
+2-+7°C között tárolandó
Elkészítés
A terméket egyenletesen bevagdaljuk, kevés, közepesen meleg olajon, vagy grillrácson többször forgatva 5-7 perc alatt elkészíthető.
Forgalmazó
Wiesbauer-Dunahús Kft
9071 Gönyű, Dózsa Gy. U. 4
Durability
Composition
Sertés és marhahús | 79 % |
szalonna | |
Ivóvíz | |
sertés bőrke | |
Burgonyakeményítő | |
Étkezési só | |
Fűszerek | |
ementáli sajt | 3 % |
Sajt | |
Tejszín | |
tejsavópor | |
E1422 - Acetilezett dikeményítő-adipát | |
E331 - Nátrium-citrátok | |
E452 - Polifoszfátok (nátrium, kálium és kalcium) | |
E339 - Nátrium-foszfátok | |
E330 - Citromsav | |
Mustár | |
Zeller | |
E450 - Difoszfátok | |
E451 - Nátrium-trifoszfátok és kálium-trifoszfátok | |
Dextróz | |
fűszerkivonatok | |
csemege paprika | 0.17 % |
E621 - Mononátrium-glutamát | |
E300 - L-aszkorbinsav | |
E301 - Nátrium-aszkorbát | |
E316 - Nátrium-eritorbinsav | |
E120 - Kárminsav, kárminok | |
E250 - Nátrium-nitrit | |
füstaroma | |
Show all |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 1350 kJ/326 kCal |
Fats | 31 g |
including saturated fatty acids | 11.9 g |
Carbohydrates | 1 g |
including sugars | 0.5 g |
Protein | 13.7 g |
Salt | 2.03 g |
Fibre | g |
Allergens
Tej |
Zeller |
Mustard |